De droom van lena lijstje

/ 15.03.2019 / Trienke

Add this book to your favorite list ». Dit deel is ondanks verwijzingen naar eerdere gebeurtenissen ook apart te lezen. To ask other readers questions about De droom van Lena Lijstje , please sign up.

Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Kiki rated it it was amazing Dec 24, John Flanagan Broederband 2 - De indringers 16, Marith rated it really liked it Jan 04, Maar ze leert ook een hele wijze les in dit boek.

Ze verhuisde met haar moeder en het gezin naar Groningen. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Om de chaos in bedwang te houden maakt Lena lijstjes van haar dromen en wensen.

Similar Items Related Subjects: Would you also like to submit a review for this item.

  • Other books in the series.
  • Na het 1e deel van Lena Lijstje vonden ze het zo jammer dat het boek uit was, dat ik als verrassing het 2e deel had gekocht. Dit was een van de eerste boeken die ik las en leuk vond, door dit boek ben ik lezen leuker gaan vinden, ondanks dat het me toen ongeveer iets van een jaar heeft gekost om te lezen.

Who can edit:

Reviews User-contributed reviews Add a review and share your thoughts with other readers. In Eindhoven is een scholier van school gestuurd omdat 'ie een meme-account op Insta beheerde waarop leraren en personeel  geroast  werden.

Querido's Uitgeverij, Amsterdam Antwerpen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 19 jul om Na het 1e deel van Lena Lijstje vonden ze het zo jammer dat het boek uit was, dat ik als verrassing het 2e deel had gekocht. This book is not yet featured on Listopia.

Yme rated it it was ok Dec 06, Write a review Rate this item: Amber 14 augustus Ik raad dit product aan. Open Preview See a Problem.

Published by Em?

Samenvatting

Recensie s Lena woont afwisselend bij haar gescheiden ouders haar vader had een ander, haar moeder is 'lesbiet'. Op 20 september verscheen het eerste tijdschrift van haar hand, Hoe Overleef Ik , waar Oomen hoofdredactrice van is. Dit was een van de eerste boeken die ik las en leuk vond, door dit boek ben ik lezen leuker gaan vinden, ondanks dat het me toen ongeveer iets van een jaar heeft gekost om te lezen. Inés rated it liked it May 14,

Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. Ze zit in groep acht en is stiekem verliefd op Peet. Write a review Rate this item: De droom van Lena Lijstje, de droom van lena lijstje.

Haar grote doorbraak kwam met de Hoe overleef ik…-serie?

Find a copy in the library

Ben je onder de 16? Just a moment while we sign you in to your Goodreads account. Haar fantasie en energie borrelen over, van de hak op de tak springend.

  • Het is spannend, grappig en leuk tegelijk.
  • Ik houd me stavig vast en hoop dat papa dat ook doet.
  • Reviews Schrijf een review.
  • Ik houd me stavig vast en hoop dat papa dat ook doet.

Trivia About De droom van Lena ! Hoe is het om daar te studeren. Deel 1, en 3 had ik in een klap uit, Louise rated it liked it Shelves: We zitten bijna in de top van de boom.

This book is not yet featured on Listopia. Jul 22, pap! Citations are based de droom van lena lijstje reference standards! Please create a new list with a new name; wanneer amandelen knippen bij volwassenen some items to a new or existing list; or delete some items. Had ik niet van je gedacht, vijandige.

Navigatiemenu

Laura verrast de docent die haar aan een diploma hielp. Toen ik aan de klas liet bljken dat ik dat heel jammer vond, zei een leerling dat er ook een 4e deel was, want die had zij al gelezen. Overige kenmerken Extra groot lettertype Nee. De verslagen op Scholieren.

Lena leert dat niet alle dromen uitkomen. You already recently rated this item. Onderzoeksbureau Markteffect doet een landelijk onderzoek naar studiekeuze. Hoe ziet de campus eruit?

Andere: