Google chrome alle tabbladen sluiten

/ 06.04.2019 / Karla

Je krijgt nu een lijst met je laatst gebruikte apps. Dossier Bekijk eerst de Dossier-extensie voor Google Chrome. Op tablets zullen tabbladen er net zo uitzien als op een desktop.

Deze knop vind je in de rechterbovenhoek van je scherm. Hiermee sluit je het Chrome-proces af op je apparaat. Hiermee kunt u uw tabbladen voor open pagina's effectief samen groeperen. Dit groepeert geopende paginatabbladen van hetzelfde websitedomein, alle resultatenpagina's van zoekmachines en inactieve tabbladen zijn na enkele uren niet geselecteerd. Er wordt een nieuw tabblad geopend met alle tabbladen die u hebt geselecteerd voor de groep die erop staat.

Op tablets zullen tabbladen er net zo uitzien als op een desktop. Hiermee stop je de app en zal het niet langer op de achtergrond actief zijn.

Veeg het Chrome-venster naar afstand meten in google maps. Hieronder staat de optie Alle verbindingen openen in nieuw venster waarmee de gegroepeerde tabbladen in het nieuwe Google Chrome-venster worden geopend. Open deze pagina om Dossier aan Chrome toe te voegen en op de werkbalk vindt u een Dossier- knop die u kunt indrukken om de onderstaande tablijst te openen.

Selecteer deze optie door de cursor in de linkerbenedenhoek van het venster Tab-outliner te verplaatsen. Versleep de Chrome-paginatabs in het venster Tab-outliner naar de groep.

Met die vergrendelingsoptie kunt u effectief een nieuwe lijst van websites met een bladwijzer instellen en de sites groeperen in alternatieve categorien zoals sport, software, maar hoeveelheid google chrome alle tabbladen sluiten prijsprestatie zijn niet meer zo goed als het ooit was.

Voeg het vanaf deze pagina toe aan Chrome, google chrome alle tabbladen sluiten.

Groeperen Uw tabbladen is een andere extensie waarmee u tabbladen kunt groeperen. Cookies maken wikiHow beter.

Vervolgens kunt u op de knop Uw tabbladen groeperen op de werkbalk drukken om tabbladen voor open pagina's te groeperen. Groepeer uw tabbladen Groeperen Uw tabbladen is een andere extensie waarmee u tabbladen kunt groeperen.

Google Chrome heeft geen uitgebreide tabbeheeropties voor het groeperen van tabbladen. Maar juist omdat dit, als je het schoonmaken door middel van open tabs, kan het gebeuren en per ongeluk dicht tabs dat hij niet wilde om ze te sluiten. Tab Outliner heeft vrij uitgebreide opties, maar het meest interessant voor ons is de Group Save Window.

  • De apps staan op alfabetische volgorde. Voeg het vanaf deze pagina toe aan Chrome.
  • Dit vind je misschien ook leuk. De meeste gebruikers hebben de neiging om meer te openen tabs in browser wanneer surfen op het internet.

Deze knop vind je in de rechteronderhoek van het Taakbeheer-venster. Of selecteer Deze lijst verwijderen google chrome alle tabbladen sluiten de tabgroep te wissen en alle tabbladen daarin te sluiten. Klik op 'Taak beindigen' Windows of 'Gedwongen stoppen' Mac. Zo zijn meerdere tabbladen effectief gegroepeerd in n. Incognito-tabbladen kun je ook op dezelfde manier sluiten als normale tabbladen.

In het menu wordt weergegeven, kunt u kiezen welke van de tabbladen die u wilt herstellen onlangs gesloten, google chrome alle tabbladen sluiten, then hard work becomes a labor of love! Dit vind je misschien ook leuk.

Open a new tab

Sluit incognito-tabbladen vanuit het startscherm alleen mogelijk op Android. Vond je dit een nuttig artikel? Soms herstelt het programma zichzelf automatisch als het vastloopt.

Hiermee sluit je het venster maar blijft het proces actief.

Omdat dat ook het opslaan van de groepen opslaat, kunt u ze altijd opnieuw openen via het venster Tab-outliner. De apps staan op alfabetische volgorde, google chrome alle tabbladen sluiten.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Klik op 'Taak beindigen' Windows of 'Gedwongen stoppen' Mac. De meeste gebruikers hebben de neiging om meer te openen tabs in browser wanneer surfen op het internet.

Close a tab

Dossier Bekijk eerst de Dossier-extensie voor Google Chrome. Hiermee open je een lijst met apps op je apparaat. Hiermee sluit je het venster maar blijft het proces actief. Vervolgens kunt u een nieuwe titel voor de tabgroep invoeren.

Dubbelklik op een pagina daar om deze in het browservenster te activeren of klik op de X aan de rechterkant om de tabbladen in Chrome te sluiten.

Tips Wacht even voordat je Chrome geforceerd afsluit. De apps staan op alfabetische volgorde. Omdat het de groepen opslaat, biedt dit u een snelle manier om meerdere webpagina's in uw browser te google chrome alle tabbladen sluiten. Het groepeert alle pagina's van dezelfde site in een tabblad zoals hieronder getoond!

Zo zijn meerdere tabbladen effectief gegroepeerd in n. Hiermee wordt een korte handleiding voor de extensie geopend, die ook hyperlinks naar videozelfstudies bevat. Soms herstelt het programma zichzelf automatisch als het vastloopt? Tabs Outliner Tabs Outliner is nog een geweldig hulpmiddel voor het beheren wat te doen met regen in marrakech tabbladen voor het groeperen van tabbladen.

Tik op de knop om tabbladen te tonen, google chrome alle tabbladen sluiten.

Arrange tabs

Het verwijdert alle tabbladen van de tabbalk en groepeert ze in één als in de foto direct hieronder. Internet In andere talen: De mobiele Chrome-app heeft geen aparte vensters, alleen tabbladen. Of selecteer Deze lijst verwijderen om de tabgroep te wissen en alle tabbladen daarin te sluiten.

Wanneer u echter veel tabbladen in de browser heeft geopend, zou het handig zijn als u ze een beetje beter zou kunnen organiseren. Hoe kunnen alle toepassingen in de Windows Store 8 tonen.

Interessante Artikelen - .

Andere: