Pakketje sturen van belgie naar nederland

/ 13.03.2019 / Afaf

Een douanefactuur wordt altijd in viervoud opgesteld conform de richtlijnen van de douane. ParcelParcel werkt enkel met koeriersdiensten ook wel expresdiensten genoemd om de kwaliteit van uw verzending te waarborgen.

Onderstaand is voor verschillende pakketdiensten aangegeven wat de tarieven zijn voor pakketpost naar België.

Daarnaast maken wij indien nodig ook gratis de douanefacturen voor u aan commercial en pro forma invoice en zorgen wij dat u middels één overzichtelijke factuur een goed overzicht heeft van de kosten voor de zending. Als u maar 1 zending verstuurt dan is het kortingstarief uiteraard zeer beperkt.

Start een Live Chat Onze supportspecialisten zitten voor klaar voor al uw vragen     Klantenbeoordeling van 9, 4  Op basis van ruim beoordelingen. Wij helpen u dan ook graag bij het verzenden van uw pakket naar België. Kies de beste verzendoptie op basis van prijs, levertijd of service. Gebruik een robuuste soort tape Een sterke soort tape zorgt natuurlijk voor de beste bescherming van uw pakket.

De douanefactuur wordt automatisch gegenereerd op basis van de inhoud die u tijdens uw boeking heeft gespecificeerd. Tarieven vergelijken special PostNL pakket versturen:. Besparen op de verpakking Bespaar nooit op de verpakking van uw pakket omdat de financile gevolgen bij schade aan de inhoud in de meeste gevallen groter is dan de kosten van het verpakkingsmateriaal. Door de beste service en tarieven te bieden, bent u bij ons aan het juiste adres als u geheel zorgeloos uw pakket bezorgd wilt hebben.

Bij ParcelParcel betalen particulieren vooraf pakketje sturen van belgie naar nederland bedrijven achteraf per digitale factuur. Hiermee krijgt u snel een tarief te zien door simpelweg de afmetingen, het gewicht en de bestemming van uw zending in te voeren.

  • Kortom, u hoeft dit niet zelf te doen.
  • In dit artikel worden de tarieven vergeleken die betaald moeten worden voor het eenmalig of af en toe verzenden van pakketten. Let op, de Europese Unie is niet hetzelfde als Europa.

Nieuwsbrief

Wilt u meer weten over levertijden, neem gerust contact met ons op. Zeker, wij doen als logistieke tussenpartij enorm veel zendingen waardoor wij hoge kortingstarieven verkrijgen bij de vervoerders. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Wij doen dit samen met een team van logistieke specialisten en bieden klanten een geweldig verzendplatform met scherpe verzendtarieven van de allergrootste vervoerders als FedEx, TNT en DHL.

Sinds de start is ons doel hetzelfde gebleven: Hiermee krijgt u snel een tarief te zien door simpelweg de afmetingen, het gewicht en de bestemming van uw zending in te voeren. Verzendkosten DPD rekent met twee tarieven voor verzending naar België:

  • Over al deze punten adviseren wij u graag geheel vrijblijvend.
  • De douane is een overheidsinstantie en heft in bepaalde gevallen invoerrechten om de eigen markt te beschermen.

Reageer op het artikel "Pakket versturen naar Belgi: Dit kan soms enkele dagen in beslag nemen, diefstal en vermissing. DPD verzorgt ook verzendingen naar Belgi. Nederland - Verenigde Staten? Afhankelijk van de bestemming kan dit variren van 1 werkdag tot meerdere werkdagen. Verzendkosten De kosten voor het verzenden van een pakket naar Belgi bedragen 15,50 Voorwaarden Gewicht: U verzekert uw zending tegen schade, doordat de douane diverse formaliteiten moet volgen zodat de vervoerder uiteindelijk uw zending kan afleveren, pakketje sturen van belgie naar nederland.

Missing Resource with key: breadcrumbs_you_are_here

Let op, de Europese Unie is niet hetzelfde als Europa. Bij ParcelParcel betalen particulieren vooraf en bedrijven achteraf per digitale factuur. Sommigen zien het als een logistiek pakket da….

De verzendkosten en voorwaarden verschillen namelijk per pakketdienst. Na enige tijd wachte…. Daarmee volgt Belgiё het v…. Weet dat u relatief goedkoper uit bent als u de verpakking zo klein mogelijk houdt.

In dit artikel worden de tarieven vergeleken die betaald moeten worden voor het eenmalig of af en toe verzenden van pakketten.

2. Ontvang het verzendtarief

De kosten voor het verzenden van dergelijke pakketten liggen echter stukken hoger dan voor de normale pakketpost. Op basis van hoeveel zendingen u verstuurt ontvangt u een bepaalde korting op het verzendtarief volumekorting. Victor Senior Support Specialist. Moet ik een douanefactuur zelf opstellen?

Verder heeft u bij een zending die binnen de Europese Unie bijft, Mastercard en American Express te betalen. Kortom, profiteert u van een aantal voordelen: Wanneer is een douanefactuur benodigd.

Het is pakketje sturen van belgie naar nederland ook mogelijk om met een creditcard Visa, u lift mee op onze verzendtarieven.

Dat is wel zo veilig. Door te kiezen voor een express fake gucci belt black on black via een koeriersdienst, niet te maken met eventuele invoerrechten of inklaringskosten omdat uw zending niet langs de douane komt?

Op deze pagina kunt u alle goederen inzien die niet via ParcelParcel verstuurd kunnen worden.

Get Prices & Times to Send Your Shipment

Bovendien is ParcelParcel door Trustpilot beoordeeld als beste in de categorie "Koeriers- en Bezorgdiensten". Wij lezen alle beoordelingen en gebruiken deze om onze service nóg verder te verbeteren. Bedrijven kunnen via ons verzendplatform eenvoudig een douanefactuur aanmaken. Informatie over douane vindt u hier.

Pakket versturen naar Belgi Van ParcelParcel kunt u gebruik maken om per express uw pakketten naar Belgi te versturen. In dit artikel worden de tarieven vergeleken die betaald moeten worden voor het eenmalig of af pakketje sturen van belgie naar nederland toe verzenden van pakketten.

Vul het gewicht, de afmetingen en het bestemmingsland in van uw zending en bekijk direct alle verzendopties.

Andere: