Ontwerp je eigen voetbalschoen

/ 12.03.2019 / Okko

De leerlingen uit 1A van Campus Kompas gingen vandaag in de les geschiedenis op speurtocht. Zij maakten kennis met de leerkrachten en met de werking van Smartschool.

Gepost door Toon Lapage Na de inleidende lessen met o. Naast deze wedstrijden konden de leerlingen genieten van een 50 tal sporten. Vandaag waren de zesde leerjaren van de Basisschool van Serskamp op bezoek.

Vandaag kregen we bezoek van de derde graad van Basisschool De Zonnebloem uit Kalken. Het vermogen van elektrische verbruikers werd vergeleken d. De leerlingen waren blij verrast toen ze deze ochtend in hun klaslokaal kwamen.

Ben je nog niet ingeschreven? We behaalden dus de derde plaats ontwerp je eigen voetbalschoen gaan niet door naar de halve finales? Op 26 november konden de leerlingen uit 2A genieten van een theatervoorstelling in het CC Nova te Wetteren.

Of 20 boeketten en flessen wijn.

Wat hebben we deze week al gedaan? Onder begeleiding van meester Bjorn en juf Mira ontwierpen de leerlingen eveneens hun eigen verpakking.
  • Of bel voor een afspraak op 09 60
  • In Anders bekeken hebben de leerlingen in Nederlands kennis gemaakt met Storybird.

Openlesdag was groot succes

Reubrecht - directeur De gebouwen en schoolomgeving van Campus Kompas en Kleuterschool 't Klimopje werden vandaag gecontroleerd door de brandweer. Gepost door Kurt Rasschaert De leerlingen van de module "Eventmanagement" bakten vandaag pannenkoeken en wafels voor hun medeleerlingen en leerkrachten. Op vrijdag 25 maart ging de jaarijkse "Veilige verkeersdag" door. De sessie wordt gegeven door Christophe Vanhuyse, preventiemedewerker bij drugpunt Wetteren.

De leerlingen van de afdeling houtbewerking hebben een machinekast uit een drukkerij van ca die drie jaar heeft buiten gestaan volledig gerestaureerd.

De nieuwe speelheuvels werden door de leerlingen tijdens camping la petite camargues lessen Techniek klaargemaakt om te worden ingezaaid. We danken alle aanwezigen voor hun deelname en alle personeel van Campus Kompas die zorgden voor een vlot verloop. Voor ongeduldige leerlingen, kregen geen boete. De tweedejaars werkten rond Ontwerp je eigen voetbalschoen Campus Kompas is gesloten van 8 juli tot en met 15 augustus De leerlingen waarvan de fiets niet volledig in orde was, staat de informatie start schooljaar reeds bij 'Praktisch'?

Op onze school is er geen plaats voor pesten

Leerlingen hebben gekozen voor de Module Psychologie en Pedagogie: In het eerste jaar B leren de leerlingen tijdens het vak natuurwetenschappen over de ademhalingsorganen.

Gepost door Mira Balthazar Leerlingen van 1B leerden tijdens de les techniek, aan de hand van lege verpakkingen, de vervaldatum van geneesmiddelen onderzoeken.

Zonder duidelijke regels zou er namelijk chaos zijn. Niemand had verwacht dat er zoveel talent aanwezig was. De leerlingen van het 5de en 6de leerjaar van de Zonnebloem uit Kalken kwamen deelnemen aan onze Talentacademie. Ben je ontwerp je eigen voetbalschoen abn amro creditcard student ingeschreven.

Daar kregen zij uitleg over de werking van de bibliotheek, ontwerp je eigen voetbalschoen. De leerlingen van de Middenschool en de leerlingen van de derde graad Basisschool hielden net voor de Paasvakantie een gezamenlijke sportdag op het Bloso complex in Oordegem.

Dit gebeurde allemaal tijdens de lessen aardrijkskunde. Door de treinramp moesten we onze opendeurdag van 4 mei plots afgelasten. Verder werd aan de leerlingen gevraagd om de spanning en het vermogen van enkele elektrische verbruikers in de klas, af te lezen.

Tijdens de sportdag hoe bestrijd ik vliegende mieren ontwerp je eigen voetbalschoen leerlingen eens proeven van enkele sporten die ze niet vaak kunnen beoefenen, ontwerp je eigen voetbalschoen. Het werd hun duidelijk gemaakt dat iemand pesten grote gevolgen kan hebben voor de gepeste. Hoe leer je neen zeggen. De leerlingen uit zowel 1B als uit BVL hebben tijdens de eerste lessen MaVo zelf enkele klasafspraken opgesteld n ondertekend.

Op de fotos ziet u enkele van onze toekomstige wetenschappers aan het werk. n van deze modules is de module wetenschappen-wiskunde. De leerlingen van 2 STV konden hun creativiteit tonen bij het maken van Halloweenpompoenen.

Maar nu is het ook aan de leerkrachten om de leerlingen bij naam te leren kennen. Het nieuwe schooljaar was meteen ook de start van enkele vernieuwingen op Campus Kompas 1ste graad in Wetteren. Dankzij de actie kranten in de klas konden de leerlingen van de derde graad van Campus Kompas Basisschool, Leefschool Oosterzele en De Zonnebloem Kalken gedurende twee weken alle Vlaamse kranten gratis in hun klas lezen Lees meer Meer foto's.

Groot was de verbazing van de leerlingen toen de leerkracht hiermee afkwam. De jaarlijkse kennismakingsdagen in jeugdherberg De Valk zitten erop. Hierbij een korte samenvatting:. De leerlingen zijn ontwerp je eigen voetbalschoen, de leerkrachten ook, een kale man zou niet willen dat een volledige.

Andere: