Escape room the game nieuwe uitbreiding

/ 07.04.2019 / Tiziana

Ik wilde dit spel al een tijdje hebben. Er zitten reeds vier rooms in de game, maar eens je deze hebt doorlopen ken je natuurlijk de oplossingen. Mick1B 16 januari Ik raad dit product aan.

Perfect voor kerst bijv. We speelden met ons gezin met drie pubers. Lekker puzzelen in thematische verhalen om de 3 codes te ontdekken en zo kan ontsnappen in 60 minuten. Raar, want we wisten zeker dat het goed was.

PK75 Nieuw Vennep 23 januari Ik raad dit product aan.

Woetert Stasdkanaal 5 december Ik raad dit product aan. Ook leuk voor een teambuilding. Een heel leuk spel dat we gespeeld hebben tijdens de kerst. Puzzels waren vrij vergezocht en aanwijzingen onduidelijk. Je speelt het spel echt met z'n allen.

Hopelijk komen er regelmatig extra spelen. Mijn 4 kinderen allemaal studerend zijn er met de kerstdagen druk mee geweest.
  • Het lijkt wat dat betreft net echt.
  • Het onderwerp in geschikt, maar de uitvoering niet.

Verlopen gerelateerde aanbiedingen

We hebben navraag gedaan bij enkele escape rooms over de veiligheid. Escape Room The Game: Fantastsich spel, zelfs voor een 8-jarig kind. Encosi Ravels 12 september Ik raad dit product aan. Echt een mooi spel gevarieerd en leuke voor pubers, echt een aanrader!!

ChicadeMona 8 januari

Tof spel om met vrienden te spelen, meteen aan de slag. Nesskeuh 27 februari Ik raad dit product aan, escape room the game nieuwe uitbreiding. Dennis 23 januari Zonder de tips kom je soms echt niet verder. Omdat sommige dingen redelijk klein zijn om met meerdere te bekijken. Geen uitgebreide speluitleg, gezellig en levert mooie discussies op. En dat is op zich zelf al heel wat waard.

Smittiekit 8 januari Ik raad dit product aan. Maar alsnog een goed game dat je veel minder kost dan een echte escape room. WouterLO Lennik 23 november Ik raad dit product aan. Spannend spel, dat je kinderen uitdaagt om samen te werken, na te denken en veel plezier geeft.

Wij begonnen met het spel met een gevoel van oke en nu. Wat een gaaf spel. Afgelopen weekend ontvingen we deze uitbreidingen en we hebben ze meteen voor jullie getest. Communicatie, samenwerking en omgaan met tijdsdruk zijn belangrijke elementen die ervoor zorgen dat je jezelf in een 'echte' Escrape Room waant. Wel tof dat je alles weer kan terugbrengen naar de originele staat doormiddel van printmateriaal op de website van identity games.

Je bent er toch even mee bezig eer escape room the game nieuwe uitbreiding de puzzels hebt ontrafeld en de code gevonden hebt. Wow, douchen of baden je huid zorgvuldig maar zachtjes af.

Recensie(s)

Net als een echte escape room. Selene79 Zwijndrecht 5 december Ik raad dit product aan. Over een paar maanden zou het wel kunnen als je de codes dan bent vergeten ; Wij gebruiken zelf a4 papier om dingen op te schrijven.

  • Zij is er erg blij mee, en wij hebben met de groep de grootste lol.
  • Met Escape Room The Game kun je dit nu in vier scenario's met verschillende moeilijkheidsgraad thuis met vrienden of familie doen.
  • En ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben van het resultaat!
  • Een super leuk en creatief spel.

Superleuk en spannend spel, met verschillende moeilijkheidsgraden. Wij vroegen ons wel af, mijn zus en ik hebben zelfs bijna alle uitbreidingen al gespeeld, vanwege de drie code per kamers. Ladien Maaseik 10 november Ik raad dit product aan, escape room the game nieuwe uitbreiding.

Eindeloos speelplezier Grappig Goede kwaliteit Spannend Leuk ontwerp hersenkraker. SHuijs Den Bosch 3 januari Ik raad dit product aan! Je hoeft het niet perse met veel te spelen, waarin samenwerken belangrijk is! Wel jammer dat je het maar een aantal keer kan spelen omdat je dan de oplossingen kent. Je moet er even inkomen omdat we niet goed wisten wat van ons verwacht werd.

Uitbreidingsset Escape Room The Game: Welcome to Funland

Een escape room thuis wie wil dat niet? Helaas kun je de spellen maar 1 keer spelen, maar gelukkig zijn er uitbreidingen en hopelijk komen er nog meer! Escape Room is een boeiende manier om te kijken wat voor "personality" je bent wanneer je in een groep een probleem onder tijdsdruk moet oplossen of om te experimenteren met andere rollen.

Bekijk deze aanbiedingen eens of bezoek onze shop.

Het spel heeft meerdere senario's op verschillende niveaus. Bij het eerste scenario was het even wennen en wat dingen proberen, maar bij het tweede scenario ging alles al een stuk spoediger. Leuke en afwisselende puzzels en het zit goed in elkaar vonden wij.

Andere: