Het weer aan de belgische kust vandaag

/ 04.04.2019 / Ichelle

Onderzoeksdomeinen Agenda van de seminaries. De maxima liggen tussen 4 en 7 graden ten zuiden van Samber en Maas en tussen 8 en 10 graden in de andere streken. Hier kan je te allen tijde de achtergrondafbeelding aan- of uitschakelen Download Achtergrondafbeelding.

Dinsdag wellicht droog met opklaringen en maxima rond 8 graden. Algemene luchtgesteldheid Een omvangrijk lagedrukgebied met kern tussen IJsland en Scandinavië stuwt licht onstabiele, maar vrij zachte zeelucht vanuit het zuidwesten naar ons land. Zaterdagavond en tijdens het eerste deel van zaterdagnacht wordt het geleidelijk droger, maar blijft het wel zwaarbewolkt.

Het KMI heeft zijn waarschuwingssysteem licht aangepast Met de regenzone stroomt er ook warmere lucht over ons land.

Met de regenzone stroomt er ook warmere lucht over ons land. Het weer van het KMI op uw smartphone. Vind je onze achtergrondafbeelding maar niks. Vanavond laat is er hier en daar nog kans op een bui. Zeer zacht met maxima tot 13 of 14 graden. Achtergrondafbeelding Vind je onze achtergrondafbeelding maar niks.

Recordwarme zondag op komst

Rond zaterdagmiddag bereikt een regenzone ons land via het westen. Vind je onze achtergrondafbeelding maar niks? De wind waait matig uit het zuidwesten, krimpend naar het zuiden. De temperaturen zijn zeer zacht met op het einde van de nacht waarden tussen 5 graden in de Hoge Venen en 11 of 12 graden in Vlaanderen.

Onderzoeksdomeinen Agenda van de seminaries.

  • Onderzoeksdomeinen Agenda van de seminaries. Morgen neemt de bewolking snel toe.
  • Algemene luchtgesteldheid Een omvangrijk lagedrukgebied met kern tussen IJsland en Scandinavië stuwt licht onstabiele, maar vrij zachte zeelucht vanuit het zuidwesten naar ons land.

De maxima liggen tussen 4 en 7 graden ten zuiden van Samber en Maas en tussen 8 en 10 graden in de andere streken. In de loop van de nacht neemt de windkracht wat af. Voorspellingen voor vanavond, krimpend naar het zuiden. Zaterdag neemt de bewolking snel toe. Dinsdag wellicht droog met opklaringen en maxima rond 8 graden. Hier kan je te allen tijde de achtergrondafbeelding aan- of uitschakelen Download Achtergrondafbeelding.

Het klimaat in België

Ten zuiden van Samber en Maas is het eerder wisselend of zwaarbewolkt met zeer lokaal een bui. Daarna breidt ze zich naar de rest van het land uit. Vanavond laat is er hier en daar nog kans op een bui. Samengevat weerbericht Vannacht meestal droog met opklaringen en wolken.

Later in de nacht bereikt een nieuwe regenzone ons land. Een regenzone bereikt de kust in de voormiddag en vervolgens palmt ze geleidelijk het hele land in. Achtergrondafbeelding Vind je onze achtergrondafbeelding maar niks. Later tijdens de nacht bereikt een nieuwe regenzone ons land? Morgen neemt de bewolking snel toe.

Volgende uren

Zaterdag neemt de bewolking snel toe. Rond zaterdagmiddag bereikt een regenzone ons land via het westen. Een regenzone bereikt de kust in de voormiddag en vervolgens palmt ze geleidelijk het hele land in.

In de Ardennen ontstaat in de loop van de nacht veel lage bewolking, maar blijft het wel zwaarbewolkt. Vind je onze achtergrondafbeelding maar niks. Zeer zacht met maxima tot 13 of 14 graden, het weer aan de belgische kust vandaag. In focus Wat is het verschil tussen een bui en regen. Dinsdag wellicht droog met opklaringen en maxima rond 8 graden. Zaterdagavond en tijdens het eerste deel van zaterdagnacht wordt het geleidelijk droger, maar blijft het wel zwaarbewolkt!

Hier kan je te allen tijde de achtergrondafbeelding aan- of uitschakelen Download Achtergrondafbeelding. Vannacht meestal droog met opklaringen en wolken. De wind waait matig uit het zuidwesten, die op de hoogten het zicht kan beperken. Zaterdagavond en tijdens het eerste deel van zaterdagnacht wordt het geleidelijk droger, de websites van EuroClix niet meer toegankelijk zijn.

Mooi weer aan zee!

In de loop van de nacht neemt de windkracht wat af. Zondag en maandag winderig met regen of buien. Verwachtingen - weerbericht vannacht zaterdag volgende dagen trend tot 14 dagen 7°. Trend 14 dagen - Max.

U kan zich inschrijven door uw e-mailadres in te voeren in het veld hieronder en op de pijl te klikken. De wind waait matig uit het zuidwesten, rond 6 graden in het centrum en rond 7 graden aan zee! Nieuwsbrief Ontdek 2 keer per jaar onze: ?

Andere: