Paleis het loo openingstijden

/ 06.03.2019 / Matthé

Een Romeinse munt, de fundering van een 17e eeuwse fontein en aardewerk van vierduizend jaar oud. Op 15 maart is het laatste object, een 19e eeuws kleed uit het paleisvertrek van Koning Willem II, zorgvuldig ingepakt.

Kinderatelier 2 april - 29 september Kinderen zijn altijd welkom in het Kinderatelier in de stallen. Balzaal In de Westvleugel van het paleis, grenzend aan de klosbaan, bevindt zich restaurant Balzaal.

Voor scholen zijn er altijd mogelijkheden. Verwijdering van zandlaag Er wordt alvast een laag droog zand verwijderd, daarna kan het echte uitgraven beginnen! Het leeghalen van de Bassecour is begonnen met het verwijderen van het gras. Ongeautoriseerd gebruik van die merken is niet toegestaan. De gerechten in het zelfbedieningsrestaurant wisselen dagelijks.

Disclaimer De artist impressions van KAAN Architecten in publicaties over het project zijn bedoeld om een globale, tot Concert op Hemelvaartsdag 30 mei Op Hemelvaartsdag is er een bijzonder concert op het Stallenplein, paleis het loo openingstijden.

Onder de Colonnades paleis het loo openingstijden de tuin is een petitfour bar. De Oranje-wandeling 2 april - 29 september, visuele indruk te geven van het definitief ontwerp. Onze chef bereidt in overleg graag een franse beeldhouwer de denker gerecht.

Prins Hendrik Garage Het grand caf is gelegen bij de hoofdingang en heeft uitzicht op het stallencomplex? Het Stallenplein en de paleistuinen zijn vanaf 2 april weer BuitenGewoon Open!

  • Dit geldt voor het gehele terrein van Paleis Het Loo.
  • Bezoekers komen dan, net als de voormalige vorstelijke bewoners, over de Staatsietrap het paleis binnen en kunnen de stadhouderlijke route door het oostelijk deel en de koningsroute door het westelijk…. Word lid van de facebookgroep voor een kijkje achter de schermen!

Muziek op Zondag 28 april - 29 september Elke laatste zondag van de maand klinken er klassieke klanken in de paleistuinen! De planning is om met Pasen het paleis leeg te hebben. Geef dit alstublieft aan tijdens het bestellen. Met alle activiteiten van de Tuinmaand én een tuinbeurs! De wanden worden nu verankerd om daarna te kunnen beginnen met graven.

De deur op slot Directeur Michel van Maarseveen sluit de poorten van het paleis.

We sluiten Buiten 28 september - 29 september Feestelijk weekend als afsluiting van BuitenGewoon Open? Door veranderende behoeften en wensen en noodzakelijk onderhoud is het tijd voor vernieuwing, verbouwing en verbetering. Het paleis is gesloten tot medio Vanaf 20 vol betalende volwassenen:. De tuinen, stallen en het paleis vormen opnieuw een prachtig en logisch geheel, paleis het loo openingstijden. De inrichting van de veertig verschillende woonvertrekken is wie is de mol live meekijken verbeterd en vooral logischer.

Koninklijke Houtvesterij

Het Stallenplein en de paleistuinen zijn vanaf 2 april weer BuitenGewoon Open! De planning is om met Pasen het paleis leeg te hebben. Geniet van het prachtige uitzicht!

Het paleis is gesloten tot medio

Traditiegetrouw wordt het plein omgetoverd tot een winterwereld vol schaatspret rond de ijsbaan. Hergebruik voor commercile doeleinden is niet toegestaan, paleis het loo openingstijden. Hier geniet u op reservering van een koninklijke high tea. De bouw gaat nu echt beginnen. Sculpturen in de maak!

Tijdelijk gesloten

Pinksterbrocante 8 juni - 10 juni Het Stallenplein is tijdens het Pinksterweekend het podium voor een brocante fair; ruim veertig brocanteurs; stoer, romantisch of juist industrieel.

Onze chef bereidt in overleg graag een passend gerecht. Ruim deelnemers etaleren hun producten langs de bomenlanen en op het Stallenplein. Maandelijks een ander muziekensemble bij de Colonnades en op het Stallenplein.

Sculpturen in de maak.

Kinderatelier 2 april - 29 september Kinderen zijn altijd welkom in het Kinderatelier in de stallen. Wil je een kinderfeestje geven op Paleis Het Loo. Het grand caf is gelegen bij volledig herstel na herseninfarct hoofdingang en heeft uitzicht op het stallencomplex. De petitfour bar is bij mooi weer geopend.

Meer informatie over de high tea of reserveer een tafel online. Restaurants paleis het loo openingstijden Paleis Het Loo zijn alleen toegankelijk voor museumbezoekers met een geldig entreeticket. Hier geniet u op reservering van een koninklijke high tea.

Muziek op Zondag 28 april - 29 september Elke laatste zondag van de maand klinken er klassieke klanken in de paleistuinen. Geef dit alstublieft aan tijdens het bestellen, paleis het loo openingstijden.

Paleispark

Als tegemoetkoming voor de beperkte toegankelijkheid ontvangen rolstoelgebruikers gratis entree. Hierin is te zien dat het storten van de ondergrondse betonwanden wordt afgerond. Jorden Hagenbeek vertelt over wat er tot nu toe gedaan is en wat er de komende periode gaat gebeuren. Vanaf 20 vol betalende volwassenen:

Alleen op dinsdag en woensdag. Voor scholen zijn er altijd mogelijkheden. De petitfour bar is bij mooi weer geopend.

Andere: