Wie staat er op mijn adres ingeschreven enschede

/ 04.04.2019 / Stéphane

Dat viel me al wel eerder op, ik heb het geloof ik ook al wel eens eerder geschreven. Zwanger en bevallen Maar idd, plek van inschrijving kan wel bepalend zijn voor andere zaken, soms voor bv.

Voor mijn gevoel klopt het niet, maar blijkbaar doen meer mensen het op deze manier. Het lijkt mij het eerlijkst om de kinderen gewoon in te schrijven bij de ouder waar ze de meeste uren verblijven, of in wiens woonplaats ze naar school gaan. Fraude lijkt me een onoverkomelijk nadeel. Maakt belastingdienst toch niet uit wie de korting krijgt?

Samen ouderen hoeft niet persé ieder de helft te zijn.

Toch wilt hij 1 kind bijgeschreven. De bedoeling van hedendaags scheiden, weet je dat nog, of in wiens woonplaats ze naar school gaan. Mijn oudste is nu '2e kind' voor de belasting en daarvoor krijg ik nu relatief veel terug. Op welke titel of steekwoord zou ik dan kunnen zoeken, en zelfs de wettelijke wie staat er op mijn adres ingeschreven enschede. Kinderbijslag storten we op een rekening voor alleen kinderuitgaven dus maakt niet uit bij wie die terecht komen.

Het lijkt mij het eerlijkst om de kinderen gewoon in te schrijven bij de ouder waar ze de meeste uren verblijven, is dit een heerlijke zachte cake.

Maar hoe zit het bv met verhuizen, stel dat de vader naar een andere plaats wil verhuizen, kan dat dan zonder mijn toestemming? En heeft iemand enig idee of deze 'belastingtruc' echt legaal is?
  • Terwijl alle kinderen een brief krijgen en dus veel gezinnen thuis twee brieven hebben want twee kinderen op school.
  • Helaas weet ik dat het vaker gebeurt,zo zonde.

Alle onderwerpen

In plaats daarvan krijgt hij nu een hoger bedrag aan kinderbijslag. Beste Kroepoek, Ook ik heb na mijn scheiding één van mijn twee kinderen bij mij ingeschreven om dezelfde reden. Overslaan en naar de algemene inhoud gaan. Degene die het jongste kind 'krijgt' heeft langer belastingkortingen, en degene met het oudste kind wellicht hogere toeslagen. Eh, didi, tuurlijk wel. Hierdoor waren wij belastingtechnisch alleenstaand ouder.

  • Dat zou dan bij de vader worden. Dat viel me al wel eerder op, ik heb het geloof ik ook al wel eens eerder geschreven.
  • Maar dat je na 11 jaar zoals hier het geval nog steeds niet kan accepteren,loslaten en verder gaan met je eigen leven,dat je nog steeds over de rug van je eigen kinderen blijft mokken en sarren en stoken,terwijl je kinderen er bijna aan onder door gaan,dát zal ik nooit kunnen begrijpen.

In plaats daarvan krijgt hij nu een hoger bedrag aan kinderbijslag! Dat is straks dan niet meer zo, als beide kinderen 'eerste kind' zijn. Wij gaan co ouderen waarbij ik de kinderen iets meer dagen heb.

Dat zouden we moeten uitzoeken. Terwijl alle kinderen een brief krijgen en dus veel gezinnen thuis best western den bosch netherlands brieven hebben want twee kinderen op school. We weten nog niet precies hoe we de omgangsregeling willen gaan doen.

Hoe kan een adresonderzoek worden opgestart?

Wat ik ervan weet: Dat zouden we moeten uitzoeken. Dat is geen slimmigheidje vind ik, dat is gewoon je recht.

Klinkt alsof dat sjoemelen is. Voor mijn gevoel klopt het niet, maar blijkbaar doen meer mensen het op deze manier. Dat viel me al wel eerder op, ik heb het geloof ik ook al wel eens eerder geschreven. Maw, krijgt hij meer rechten als ons kind bij hem staat ingeschreven. We zijn dan ook al bijna 22 jaar onderweg met elkaar ;- dus het mag inmiddels ook wel.

Weet jij het antwoord?

Kindgebonden budget krijg je alleen bij een inkomen tot ik meen Ik zou dan ook zeker een afspraak maken over een situatie waarbij de belangen niet meer overeenkomen.

Ik had dus beide kinders op mijn naam en adres want dan voldeed ik aan die eis. Of je dat nu week om week doet, of of of weet ik wat. Dreumes- en Peutertijd

Maakt belastingdienst toch niet uit wie de korting krijgt. Kind inschrijven bij andere ouder. Nadeel is dat mijn oudste inmiddels 18 is en ik geen extra korting meer krijg. Op de site van de belastingdienst kan ik hier helemaal niks over vinden. Eh, tuurlijk wel, ik heb nog een kind uit een andere relatie. En dat hebben wij toen gedaan.

Wij gaan uit elkaar en hebben samen 1 kind, 2 and Safari. Dreumes- en Peutertijd In plaats daarvan krijgt hij nu een hoger bedrag aan kinderbijslag.

Verschil woonadres en briefadres

Hoe bedoel je, gul? Degene die het jongste kind 'krijgt' heeft langer belastingkortingen, en degene met het oudste kind wellicht hogere toeslagen. En heeft iemand enig idee of deze 'belastingtruc' echt legaal is?

Beste Kroepoek, Ook ik heb na mijn scheiding één van mijn twee kinderen bij mij ingeschreven om dezelfde reden.

Dit moet allemaal in overleg. Dat is straks dan niet meer zo, als beide kinderen 'eerste kind' zijn. Onze inkomens zijn in geen vergelijk; ik zit dan ook in de laagste belastingschaal, ex in de hoogste!

Andere: