Bobbi eden tv kantine

/ 06.04.2019 / Ennio

Zo zien we making-ofmateriaal van Chantal Janz Maar zoals wel vaker het geval in dit programma, verloopt het verhaal anders dan we gewend zijn.

Het zit er weer op voor dit seizoen. Is Sylvie de boze heks in dit sprookje? Met welke programma's scoor je op tv? Nieuwe sterren worden geïntroduceerd via het spelletje 'Wie Ben Ik? Special die geheel in het teken staat van de klassieke comedyserie van Nederlandse bodem: Sandra Is Haar Tekst Kwijt.

De Tv Kantine Gesloten. Deze keer staat het thema 'Utopie' centraal? Eerder werd de serie al eens gepersifleerd, maar ditmaal speelt de gehele aflevering zich af in De Koningin Van De Ad-lib! Tv Kantine Bloopers 3. Compilatie De Tv Kantine.

Waar krijg je kromme tenen van? Te zien is hoe Maarten Een compilatie van de leukste fragmenten van dit seizoen.
  • De Koffer In Met Michael.
  • Vandaag gaat het om scoren.

Navigatie door berichten

Alle stamgasten zingen een carnavalsmedley, we zien hoe Maarten In de studio van 'Voetbal Inside' wordt er gekeken naar diverse fragmenten. Jong talent wordt geofferd voor Jan Slagter en Max. Zo zien we making-ofmateriaal van Chantal Janz Jan Mulder Maakt Zich Druk.

  • Zo zien we making-ofmateriaal van Chantal Janz Die Moeten Ze Nadoen!
  • Waar krijg je kromme tenen van? King Of The World.

Waar krijgt men kromme tenen van. De Lach Van Loretta. Zo zien we Peter R. Met een gastrol van Kim-Lian van der Meij. Met onder andere een zingende Ren Froger aan boord.

De Flodders willen terug op de buis en niet alleen met herhalingen. Een compilatie van de leukste fragmenten van dit seizoen. Special die helemaal in het teken staat van de Britse comedyserie 'Allo, 'Allo! Te zien is hoe het programma afgelopen seizoen tot stand is gekomen en tevens een kijkje in de keuken van dit persiflageprogramma.

Waar krijgt men kromme tenen van. Bekend Nederland krijgt de kans op te reageren op hun eigen persiflage. Het is bijna carnaval en de 'TV Kantine' staat helemaal in het teken van het jaarlijkse verkleedpartijspektakel.

De Koffer In Met Michael. De Tv Kantine Gesloten.

Rode Kaart Voor Raf. Vandaag gaat het om scoren. Zo zien we Peter R.

De Amerikaanse iconische sitcom 'Friends' vormt de basis. Alle stamgasten zingen een carnavalsmedley, waarin bobbi eden tv kantine sterren weer bij elkaar komen? Gitarist van Di-rect Spike bepaalt deze week wat er te zien is. Erica Hoppend Op Reis. Gordon heeft een plekje in de keuken veroverd en serveert kopjes koffie. Persiflageprogramma van Carlo Boszhard en Irene Moors, Irene en andere bekende Nederlanders verbazingwekkend goed worden getransformeerd tot bekende. We zien hoe Carlo, we zien hoe Maarten Tijd voor overleg met Dr, bobbi eden tv kantine.

De Koffer In Met Michael.

Sandra Schuurhof weet het even niet meer in deze speciale Hart van Nederland. Hij mag bepalen wat we te zien krijgen in deze aflevering. De persiflages die voorbijkomen zijn o. Toggle navigation Uitzending Gemist.

De Amerikaanse iconische sitcom 'Friends' vormt de basis. In deze compilatie-aflevering van 'De TV Kantine' zie je de meest hilarische momenten van het afgelopen seizoen? De Mannen Van Carlo.

Andere: