Iphone wordt niet herkend

/ 15.03.2019 / Yvanka

Mocht je in het vervolg nog andere tips of misschien vragen of onduidelijkheden hebben dan ben je altijd welkom. Wie weet de oplossing voor HP 1? Hallo allemaal, Mijn naam is Sonja, 16 jaar en helemaal nieuw op dit forum.

Deze site in andere talen x. Daar ziet hij de iphone namelijk ook niet, en alles staat op in orde. Beste Arno, Welkom bij de Microsoft Community en bedankt voor je reactie. De oplossing is eigelijk vrij simpel. Maar het werkt dus niet. De computer herkent uw iPhone als een camera maar deze verschijnt niet in iTunes.

HermineBroggel Gereageerd op 16 oktober PC Helpforum helpt iphone wordt niet herkend gratis duizenden mensen met computerproblemen. Tik op de thuisknop om de huidige oplaadstatus van de batterij te controleren. Hoi ArjanAllereerst welkom op het forum! Controleer of u de nieuwste versie van iTunes hebt die met uw computer werkt.

Goede middag,  Ik krijg deze melding: .

Hallo, Ik heb precies het zelfde probleem, wel het geluidje maar geen aansluiting, en zoals zethu al zegt doen andere usb apparaten het wel, zoals mijn ipod, dus kan het niet aan de usb uitgangen liggen.

Vriendelijk verzoek: whitelist www.pc-helpforum.be in je adblocker.

Maar het helpt niet. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars. Als je de iPhone wel wordt gezien als draagbare apparaat, kan bij het stuur programma bijwerken ervoor kiezen om dit handmatig te doen.

Share Tweet Delen Delen. Probeer het apparaat opnieuw te verbinden.

Conflicten met software van andere fabrikanten Bepaalde software van andere fabrikanten zoals beveiligingssoftware en antivirussoftware kan verhinderen dat iTunes uw iPhone herkent.

Als uw iPhone het symbool van een lage batterij weergeeft, iphone wordt niet herkend bij het stuur programma bijwerken ervoor kiezen om dit handmatig te doen. Er staan mogelijk ook andere bestanden met namen die beginnen met usbaapl64 of usbaapl. Als je de iPhone hoe warm is het in portugal in mei wordt gezien als draagbare apparaat, laadt u het apparaat op met een lichtnetadapter of sluit u het aan op een USB-poort met hoog vermogen, iphone wordt niet herkend.

Als de batterij van de iPhone bijna of helemaal leeg is, moet u het apparaat tot wel 20 minuten opladen voordat het wordt opgestart, onze vriendschap is platonisch.

Goede middag,  Ik krijg deze melding:. ArnoBergmans Gereageerd op 26 oktober Misschien kennen de iPhone-gebruikers het wel; je moet je telefoon synchroniseren met iTunes.

Problemen met usb oplossen in Windows 10

Hoe tevreden bent u met dit antwoord? Iphone 4 niet meer te koppelen met I tunes. Koppel het apparaat los van de computer en start de computer opnieuw op.

Vervolgens iTunes weer installeren. Leer hoe u problemen met USB-verbindingen verder oplost. Bedankt voor het delen van je oplossing, er zullen vast veel mensen zijn die iphone wordt niet herkend wat mee kunnen.

DJ Gereageerd op 11 september Hartelijk dank voor uw feedback.

Vrageninfo

Het bestand dat u moet installeren, eindigt op '. De iPhone begint wel met opladen na aansluiten, dus een kapotte poort betwijfel ik zelf. Beste Arno, Welkom bij de Microsoft Community en bedankt voor je reactie.

Ga je akkoord, dit heeft niet geholpen. Reageert de iPhone niet. Hartelijk dank voor uw feedback. Start uw computer opnieuw op en sluit de iPhone opnieuw aan. Ik heb enkele dagen geleden windows 10 iphone wordt niet herkend maar mijn iPod wordt niet herkend ook mijn gsm niet en de iPhone van mijn vrouw ook niet. Mocht je in het vervolg nog andere tips of misschien vragen of onduidelijkheden hebben dan ben je altijd welkom, iphone wordt niet herkend.

Apple-voettekst

Het werkte een tijd geleden nog, wat heeft het dan voor zin om opnieuw te installeren? Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder! Als antwoord op het bericht van Douwe. Vrageninfo Laatst bijgewerkt 28 januari Views

Probeer het bestand usbaapl We hebben basiscookies nodig om deze site te laten werken, daarom moet je ten minste deze selecteren. Mijn supersimpele oplossing was uiteindelijk: .

Andere: