Sneeuwpoppen maken van sokken

/ 09.02.2019 / Justine

Druk de vilten ovaal in de lijm. Als je deze materialen niet in huis hebt kun je de neus gewoon met een stift op de sokpop tekenen. Maak accessoires voor je pop.

Je kunt je pop een groot oog geven, of kiezen voor drie of meer ogen. Gebruik de ovaal van karton die je net uitgeknipt hebt om een tweede ovaal op een stuk vilt te tekenen. Knip de ovaal uit het vilt en leg hem dan apart. Als je deze materialen niet in huis hebt kun je de neus gewoon met een stift op de sokpop tekenen. Je kunt van wol een baard of snor maken voor je sokpop.

Op deze manier geef je de binnenkant van de mond een kleur en bedek je het opengeknipte deel van de activiteiten noord holland augustus. Vouw het karton open wanneer je klaar bent. Maak armen van pijpenragers en opgerolde stukken vilt. Teken sproeten of een moedervlek onder de ogen. Een kuitsok of kniesok is erg geschikt om een sokpop van sneeuwpoppen maken van sokken maken. Een knoop is ook een schattige neus.

  • Je kunt de ogen ook met een markeerstift op de sok tekenen. De ogen zelf kun je maken van knopen, pompons of wiebeloogjes.
  • Bedenk wat je pop nog meer nodig heeft.

Welkom op 'Zelfgemaakt van mij, voor jou'

Knip een strik of stropdas uit een stuk vilt en lijm die dan op de pop. Je kunt zelfs een sok met strepen of polkadots gebruiken. Vouw een stuk vilt om de pijpenrager en maak hem dan vast met lijm. Probeer een van de volgende ideeën: Vouw het karton open wanneer je klaar bent. Over dit artikel Categorieën: Tips Gebruik geen sokken die te dun zijn of waar gaten inzitten.

Je kunt ook haar van pijpenragers of uit vilt geknipte vormen maken. Lijm de sok vast aan het karton met hete lijm, sneeuwpoppen maken van sokken. Eine Sockenpuppe basteln , etina:. Lijm de sok vast aan de boven- en onderkant van de ovaal. Wanneer de sok om je hand zit houd je je hand in de vorm van de letter C.

Wil je meedoen aan deze blog?

Trek de randen van de sok iets meer dan een centimeter over de boven- en onderkant van de ovaal, ofwel de smalle uiteinden. De ogen zelf kun je maken van knopen, pompons of wiebeloogjes. Een eenvoudige sokpop maken Een uitgebreide sokpop maken De pop verder versieren Het is erg leuk om een sokpop te maken, vooral omdat je elke pop uniek kunt maken. Teken wimpers als de pop een meisje is.

Dit is waarom je de stippen gezet hebt terwijl je de sneeuwpoppen maken van sokken om je hand had. Kijk eens naar je pop en besluit welk personage je ervan wilt maken. Werk van de bovenkant van de ovaal naar de onderkant toe. Tips Gebruik geen sokken die te dun zijn of waar gaten inzitten. Als je er niet bij kunt komen, of kiezen voor drie of meer ogen. De vorm moet iets smaller zijn dan je sok.

Oud wordt Nieuw

Maak met een markeerstift twee stippen boven de naad op de tenen. Werk van de bovenkant van de ovaal naar de onderkant toe. Gebruik een kleinere pompon of knoop voor de neus.

Je kunt een zachte, pluizige sok gebruiken of een gewone sok.

Teken sproeten of een moedervlek onder de ogen, sneeuwpoppen maken van sokken. Schuif de sok over je hand.

Je kunt de ogen ook met een markeerstift op de sok tekenen. Lijm twee ogen op de sok. Trek de sok iets meer dan een centimeter leren zweefvliegen zuid holland de ene lange zijde van de ovaal heen en sneeuwpoppen maken van sokken de stof eraan vast.

Je sok zou er al een beetje als een sokpop uit moeten beginnen te zien! Met een effen sok kun je je pop welk personage dan ook geven en van een gestippelde sok zou je een luipaard kunnen maken.

Daphne in het kort

Wanneer je een sok hebt gevonden waar je tevreden mee bent knip je het teengedeelte er met een stofschaar af. Bedenk wat je pop nog meer nodig heeft. Haal de sok van je hand. Je kunt je pop een groot oog geven, of kiezen voor drie of meer ogen.

Maak je geen zorgen als het er niet perfect uitziet. Je kunt het beste roze of rood vilt gebruiken, maar een andere kleur kan ook.

Je kunt een oude cornflakesdoos gebruiken voor het karton.

Andere: