Heb ik een woekerpolis radar

/ 24.02.2019 / Nine

Bekijk jouw opties met het  ontwoekerstappenplan. De vereniging maakte hiertegen bezwaar en werd in het gelijk gesteld.

Door ASR werden de afgelopen decennia circa 1,1 miljoen woekerpolissen verkocht, waarvan de producten Waerdye en het ABC Spaarplan de belangrijkste zijn.

Het wordt allemaal weergegeven in het artikel van de Groene Amsterdammer: Op 30 september organiseerde de Vereniging Woekerpolis. In het ergste geval moet je zelfs bijbetalen. Een nieuw opgerichte vereniging zegt nieuwe miljardenclaims voor te bereiden tegen verzekeraars wegens de verkoop van woekerpolissen. Na het claimen ben je niet klaar, je moet ook van de woekerpolis afkomen.

En dat is, lijkt me, compenseer mijn polis eerlijk. Hoe gedupeerde klanten verder moeten, wordt in het rapport niet vermeld. Die krijgt straks een megaclaim die het niet kan betalen!

Woekerpolis stoppen of aanpassen, heb ik een woekerpolis radar. U wordt afgescheept met een slechte vergoeding en de aanbieders blijven verdienen? Kom over de brug ASR, dit wil niet zeggen dat deze dat ook effectief zal doen.

Wordt de claim door de rechter toegewezen, dan zouden houders van een woekerpolis veel meer kunnen terugkrijgen dan wat is overeengekomen in de bestaande regelingen.
  • De vereniging heeft daarom hoger beroep ingesteld. Van de 7 miljoen woekerpolissen die destijds zijn afgesloten, lopen er nog circa 2,8 miljoen.
  • Na 10 jaar maar binnen 15 jaar: De vereniging bereidt collectieve procedures voor die kunnen uitlopen op een massaclaim van miljarden euro's.

Nieuwe rechtszaak om woekerpolissen Achmea dreigt

Aegon presenteert de producten als een spaarproduct terwijl er feitelijk sprake is van risicovol beleggen. De rechtbank heeft aan de vereniging gevraagd om alle contractdocumentatie van deze producten, zoals voorwaarden, folders en brochures in het geding te brengen. Maar bij welke onafhankelijke instelling zou ik dat kunnen nagaan? In juni heeft de rechter een mooie uitspraak gedaan in onze collectieve procedure tegen Aegon. De ingehouden kosten zouden dus eigenlijk steeds lager moeten worden.

  • Dit houdt in dat het pensioen in een slechte economische tijd door beursdalingen uiteindelijke veel minder waard kan zijn dan het oorspronkelijk ingelegde bedrag. De vereniging heeft ruim mensen voorzien van gratis en persoonlijk advies.
  • Hoe gedupeerde klanten verder moeten, wordt in het rapport niet vermeld.

Alvast bedankt voor alle reacties. Ongelezen bericht door Demysas 13 dec Gewoon een keiharde woekerpolis Is het eigenlijk wel mogelijk om met een woekerpolis de waarde van alleen je inleg te behouden. Als Achmea niet binnen 14 dagen in overleg treedt over een compensatieregeling, heb ik een woekerpolis radar, dan wordt de verzekeraar voor de rechter gedaagd.

Verslaggever en woekerpolisgedupeerde Henk Valk brengt aan de hand van zijn eigen zaak in beeld wat er fout is gegaan en wat je eraan kunt doen.

Heb je een woekerpolis?

De vereniging heeft in het verleden voor haar leden stuitingsbrieven aan de aanbieders van woekerpolissen gestuurd. Zwitserleven Woekerpolis Ongelezen bericht door wevera » 17 dec De verzekeraar gaat niet in op het ultimatum van de organisaties.

Deze kosten hebben onder andere betrekking op de advieskosten die destijds aan de tussenpersoon zijn uitbetaald. Zwitserleven Woekerpolis Ongelezen bericht door Demysas 27 mei In samenwerking met tv-programma TROS Radar heeft de vereniging onderzoek gedaan naar het flankerend beleid voor woekerpolissen. Inloggen Maak gratis kennis. Heb jij een woekerpolis.

Sorry, toegang is geweigerd

Wat moet je doen als je een woekerpolis hebt? ASR moet onduidelijke poliskosten terugbetalen De Commissie van Beroep van klachtenloket Kifid oordeelt dat ASR maandelijkse poliskosten moet terugbetalen aan een klant.

Brabants Dagblad, gepubliceerd op 30 oktober   Meer dan

  • Ik heb zelf een Zwitserleven beleggingsverzekering Swiss Life BelegSpaarplan en die heb ik indertijd gekozen omdat de kosten betrekkelijk laag leken te zijn in vergelijking met andere aanbieders althans volgens de adviseur.
  • Ongelezen bericht door MLMG » 04 mar
  • Dat potje wordt als het ware leeggeplunderd.
  • Ongelezen bericht door Demysas » 28 mei

Bekijk onze tips om je woekerpolis te stoppen en meer compensatie te krijgen. Deze regeling wordt een beschikbare premieregeling BPR genoemd. De vereniging heeft namens Dit is alles behalve redelijk, heb ik een woekerpolis radar. De vereniging heeft daarom hoger beroep ingesteld. Zwitserleven Woekerpolis Ongelezen bericht door M. Ook wil de vereniging bewaken dat er met de meldingen echt iets gebeurt. Met ons stappenplan kun je zelf bepalen wat je het beste met je woekerpolis kunt doen.

Massaal Woekerpolisprotest Achmea

Wat te doen met een woekerpolis. Zwitserleven Woekerpolis Ongelezen bericht door Commandonl » 04 mar VVP, gepubliceerd op 1 oktober Eerste hulp bij ramppolis Het Europees Hof maakte met haar uitspraak van 29 april korte metten met het standpunt dat verzekeraars op basis van Europese wetgeving geen informatie aan klanten mochten verstrekken.

De vereniging heeft in het verleden voor haar leden stuitingsbrieven aan de aanbieders van woekerpolissen gestuurd. Door specialist ConsumentenClaim is berekend dat met deze percentages uiteindelijk nog steeds ruim n derde van de inleg kan worden ingehouden? Donderdag 9 oktober verscheen  het rapport van de AFM  over de afwikkeling van het woekerpolisdossier, heb ik een woekerpolis radar.

Andere: