De pastoor etten leur

/ 11.03.2019 / Zilla

Of een complete plank met een ruim assortiment. Klik hier om uitgelicht te worden. Leuke spaaractie met Kwaremont!

Posted by pastoor on sep 3, De advertentie gezien in de bode van afgelopen woensdag? Zoek je kaart op, bestel een La Trappe en stempelen maar!!! Komend weekend zijn het de Italiaanse dagen. U kunt er terecht voor een lunch, borrel of complete barbeque.

Ga naar de Facebookpagina van je favoriete caf deelnemende cafs: Wij dagen jullie uit om dit te evenaren. Posted by pastoor on sep 30, Gezellig uitgaan in Etten-Leur Noord.

Bas Group BV Parallelweg 3.

De twee toegangskaarten zijn gewonnen door Karel van Brakel. Onze Binnentuin Posted by pastoor on mei 12, Bij ons kunt u, bij mooi weer en in het seizoen, gebruik maken van onze binnentuin. Dit weekend gaat de bok los.
  • Wij dagen jullie uit om dit te evenaren!
  • Geregeld zijn er div. Biercafé Met een vaste keuze uit meer dan soorten speciaalbier mag je gerust zeggen dat wij de titel biercafé van Etten-Leur verdienen.

Onze agenda!

Restaurants in de buurt. Woensdag zijn we weer open!! Houdt dan qua kleding onderstaande kleurcode in de gaten. Het biercafé bij uitstek! D'ouwe brug Lange Brugstraat Bars in de buurt.

  • Tevens serveren we dit weekend, als Barhap een heerlijke Stoofpot van Iers rundvlees, verse groente en bokbier!! Van harte Lieske Leur.
  • Morgen speelt Belgie weer, een mooi moment om ze te proberen. Ga naar de Facebookpagina van je favoriete café deelnemende cafés:

Ondanks de zomerse temperaturen presenteren we vanaf vandaag onze bokbieren. Eenmalig en uniek in Etten-Leur. Diensten Kids Outdoor Waiter. Gezellig uitgaan in Etten-Leur Noord.

Ga naar de website leukstevoetbalkroeg. Het beste blond bier Nederland.

Hoe was jouw ervaring?

Hij is er weer!!! De Burgemeester op de Markt Markt Ook dit seizoen weer alle wedstrijden van NAC kijken vanuit het cafe! Rustig in de stemming komen met bier en ballen!!

We zijn geopend vanaf 11u. Onze feest zaal Posted by pastoor on mei 13, waar je heerlijk kunt lunchen en een keuze kunt maken uit vele speciaal bieren, danslessen, en hoe je het vasthoudt, de pastoor etten leur, PowerPoint and more, the darkness disappears.

Een gezellig cafe in Etten-Leur Noord, op gouden stranden kon liggen. Ga naar de Facebookpagina van je favoriete caf deelnemende cafs: Caf Kannet Markt Je kunt nog mee.

Contactgegevens

Het biercafé bij uitstek! Maak kans op leuke prijzen t-shirt, petje, bidon, glas. Het Raadhuis Raadhuisplein Geen nood, u heeft nog 2 maanden om mee te doen en kans te maken.

Posted by pastoor on sep 30, Studio76 Etten-Leur Trivium Huize Verpalen Ulvenhout VK. De voetbalwedstrijden die we zeker uit gaan zenden. Het beste is om gewoon op het terras te gaan zitten de pastoor etten leur verder niets doen.

Clip opname van Mosterd na de maaltijd in volle gang. Een gezellig cafe in Etten-Leur Noord, waar je heerlijk kunt lunchen en een keuze kunt maken uit vele speciaal bieren.

Het biercafé van Etten-Leur

Voor de liefhebbers hebben we nog overjaarse bokbieren. Wij verzorgen het graag! Leuke spaaractie met Kwaremont!

Muziekschool Bram van Steen Hovenierstraat. Taxis in de buurt. Faster Verhuizingen Pottenbakkerstraat 10a.

Andere: