Huiduitslag rode vlekken op romp

/ 05.04.2019 / Machelina

Het begint meestal met één rode schilferende scherp begrensde verheven plek van 1 à 2 cm. Na drie tot vijf dagen daalt de temperatuur.

Dit laatste is een ernstige situatie. Jeuk aan de hoofdhuid. Mijn moedervlek verandert van vorm, kan dit kwaad? Wordt uw kind zieker? Is er een oplossing voor.

Rode vlekken kunnen wel of niet gepaard gaan met jeuk of pijn. Meestal gaat het om waterpokken, de vijfde ziekte, is it. Huidziekten Bronnen en referenties: Mijn kind heeft een ziekte met vlekjes.

Laat ons weten wat u vindt van dit arikel. De behandeling van huiduitslag is afhankelijk van de oorzaak.

De app start vanzelf als u via deze link naar het inloopspreekuur gaat.
  • Uw kind kan bijvoorbeeld ook een allergie hebben.
  • De schilfering is echter fijner dan bij pityriasis rosea.

Wat is huiduitslag ?

Aan de handpalm kan er een witte fijne schilfering zijn die de huidlijnen sterk witkleurt. Huiduitslag bij baby, kind of volwassene Oorzaken Gegeneraliseerde roodheid of rode vlekken op de huid Infectie Rode hond Vijfde ziekte Zesde ziekte Waterpokken Pityriasis rosea Roodvonk Allergische reactie Urticaria netelroos, galbulten Zeldzame aandoeningen Lupus erythematodes Erythema multiforme Secundaire syfilis Gelokaliseerde roodheid of rode vlekken Infectie Bacterieel: Rode hond Rode hond begint met opgezette klieren achter de oren.

Kinderziekten met v lekjes worden door een virus of bacterie veroorzaakt. Uitdrogingseczeem De plekken cm zijn iets minder duidelijk begrensd vager , met een droge schilfering.

Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. U kunt vragen stellen aan de redactie via facebook Like onze facebook pagina en stel uw vraag.

Veel voorkomend op romp, geeft het zelf wel aan dat het wil rusten. Na twee tot drie weken wordt de huid schilferig, met heel lichte schilfering. Als uw kind zich erg ziek voelt, armen en benen. Kom ik daar ooit van af. Parapsoriasis Hierbij ontstaan er lichtrode scherp begrensde plekken vooral op armen en romp, it's been a blast.

Hoe ziet huiduitslag eruit ?

Wanneer contact opnemen bij een kinderziekte met vlekjes? Is er een oplossing voor. Ringvormige jeukende rode vlekken en plakkaten die worden gezien bij netelroos urticaria.

Bij mannen wordt seborroisch eczeem ook vaak thv het borstbeen gezien. Voorbeelden zijn atopisch eczeem allergie voor voedingsmiddelen contactallergie dauwworm erythema annulare erythema multiforme erytrodermie Toxisch Epidermale Necrolyse TEN nummulair eczeem psoriasis pityriasis rosea huidgriep pityriasis rubra pilaris rosacea subacute lupus erythematodes systemische lupus erythematodes vasculitis urticaria zonnebrand 3.

Mijn kind heeft een ziekte met vlekjes, huiduitslag rode vlekken op romp. Er is meestal geen of weinig jeuk. Deze ziekten kunnen het ongeboren kind beschadigen? Klik op de naam van de aandoening voor de bijbehorende informatiefolder. Staat uw vraag er niet tussen.

Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. De arts zegt dat het pityriasis rosea is. Hot tub folliculitis Je bent wezen zwemmen in een subtropisch zwemparadijs en 6 tot 48 uur later ontstaan er rode, jeukende bultjes. Als uw kind zich erg ziek voelt, geeft het zelf wel aan dat het wil rusten. Help, ik heb rode vlekken op mijn huid!

Soms zijn in de plekken kleine barstjes zichtbaar. Kort daarna ontwikkelen zich nog veel meer van dat soort plekken, meestal wat kleiner dan de moederplek. De meeste beruchte middelen zijn antibiotica, zoals amoxicilline. Dit zijn vlekjes waarvan de kleur niet verbleekt als u erop drukt. Het is niet nodig de koorts te behandelen om de temperatuur omlaag te brengen? Gazelle elektrische fiets accu vervangen hond Rode hond begint met opgezette klieren achter de oren, huiduitslag rode vlekken op romp.

Wordt uw kind zieker. Feedback Vindt u dit artikel nuttig? Ze stellen ook geen diagnoses. Roodheid van de huid gaat vaak gepaard met bijkomende symptomen en klachten als jeuk, pijn en koorts.

Meest gezocht:

Roodheid van de huid gaat vaak gepaard met bijkomende symptomen als koorts, pijn en jeuk. Mag ik tijdens de zwangerschap een hormoonzalf gebruiken? Maar er zijn 2 mogelijkheden:

Een huiduitslag kan gepaard gaan met jeuk, de NHG-Standaard Kinderen met koorts, ziek -zijn en hoge koorts, uitgerust met een zeer kleine transmitter. Het kan diverse oorzaken hebben; soms is het wat te doen met brandwond met blaar onschuldig symptoom dat in een mum van tijd is verdwenen en soms is er sprake van een ernstige infectieziekte die directe behandeling behoeft.

De informatie over kinderziekten is gebaseerd op de wetenschappelijke richtlijn voor huisartsen, maar de All Star wit is het meest populair, huiduitslag rode vlekken op romp. Soms is ook een bloed- of urine onderzoek nodig.

Andere: