Karwei krimpen aan den ijssel vacatures

/ 12.03.2019 / Kent

Wat bieden wij jou? Meet en greet Royal Lemkes elke donderdag!

Stuur mij ook een e-mail met voor mij aanbevolen vacatures Als je een vacature-alert maakt of aanbevolen vacatures ontvangt, betekent dit dat je akkoord gaat met onze Voorwaarden. Dat kan bij de Technische Unie, dé grootste bouwmarkt in Nederland! Je kunt goed overweg met handgereedschap. Voor deze functie is Karwei Ommen op zoek naar ambitieuze en flexibel inzetbare verkoper voor diverse afdelingen Jij adviseert klanten en ook sta je weleens achter de kassa.

Leiderdorp   Functieomschrijving Als bouwmarktmanager ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het

Meer informatie    Akkoord. Kassa medewerker uur Gamma. De website van Jooble maakt gebruik van cookies om relevante zoekresultaten en advertenties weer te geven. Bij het inschrijven ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

Kassamedewerker Parttime 12 - 16 uur per week!

Bij het inschrijven ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid. Het is een platte organisatie, met een Mede vanwege de toenemende projecten portefeuille zijn wij gevraagd om binnen ons

In Karwei Outlet zijn wij opzoek naar hulpkrachten! Meer informatie  ·  Akkoord. Plaatsingsdatum Alles Nieuw 1 week 1 maand. Vind jij het leuk om in een winkel te werken! Gesponsord - 6 uur geleden - vacature opslaan. Ikea, Karwei en Aldi.

In ieder geval vind je het leuk om in een doe-het-zelf bouwmarkt aan de slag te gaan. Als Baliemedewerker heb je een klantgerichte en resultaatgerichte instelling.

Vind jij het leuk om in een winkel te werken. Niet alleen draag je zorg voor de juiste afhandeling van de goedrenontvangst Meet en greet Royal Lemkes elke donderdag. Raaak personeel karwei krimpen aan den ijssel vacatures Ter Aar. Info over het bedrijf Marktleider in bouwmaterialen?

Mede op basis van financile kengetallen geef je sturing aan de bouwmarkt en weet je de vastgestelde doelstellingen te behalen.

Wat bieden wij jou? Gesponsord - vacature opslaan. Je kunt per direct beginnen. Op maat zagen, laden en lossen en zorgdragen van een

Zodat klanten uiteindelijk komen tot iets waar ze blij mee zijn Ervaring in orderpicken met een handscanner? JavaScript is nodig om volledig gebruik te kunnen maken van deze website. Ga door naar vacaturesZoeken Sluiten. U ontvangt morgen de eerste nieuwsbrief.

Mede vanwege de toenemende projecten portefeuille zijn wij gevraagd om binnen ons .

Contactgegevens

Plaatsingsdatum Alles Nieuw 1 week 1 maand. Waar ga jij werken? Verkoopmedewerker voor onze nieuwe vestiging Parttime 8 - 14 uur per week.

Mede op basis van financiële kengetallen geef je sturing aan de bouwmarkt en weet je de vastgestelde doelstellingen te behalen.

  • Als orderpicker van Royal Lemkes heb jij verschillende taken, namelijk:
  • Grootste klanten van Royal Lemkes zijn:
  • Je kunt je instellingen voor toestemming te allen tijde wijzigen door je af te melden of door de aanwijzingen in onze voorwaarden te volgen.
  • Wij hebben u een vacature in die stad getoond omdat het niet verder dan 40 miles tot de stad ligt die u hebt gekozen.

Allround Verkoopmedewerker Gamma Compact Wassenaar. Heb jij ervaring in de retail en ben je toe aan de volgende stap. Plaats je cv Inloggen. Vind jij het leuk om in een winkel te werken. Met jouw kennis van bouwmaterialen en verkoopkwaliteiten help je Wat wij van jou verwachten: Hebt u geen passende vacature gevonden.

Adresgegevens

Je gaat elke dag op karwei bij verschillende opdrachtgevers met een goed uitgerust bedrijfsbus; Je maakt de installaties schoon, voert kleine reparaties uit Nu zijn we één van de grootste bouwmarkten in Nederland. De organisatie levert een breed assortiment technische installatiematerialen met alle bijbehorende informatie op de afgesproken tijd en plaats. Vacatures zoeken Vacatures zoeken Bedrijf aanmelden Accountinstellingen Inloggen.

Een baan als magazijnmedewerker waarbij je standaard 20 uur per week werkt; Een baan Karwei Ommen is nog op zoek naar een verkoopmedewerker ster voor met name in de avonden en in het weekend en in de Daarin maken onze medewerkers het verschil.

Andere: