Restaurant saus bergen op zoom

/ 14.03.2019 / Marlène

Own or manage this property? Deel op Facebook Deel op Twitter. Community Hoe was je ervaring?

Door de jaren heen is er aan de Raayberg heel wat veranderd. Heerlijke eten, gezellig tafeltje bij de haard en ondanks dat wij op maandagavond de laatste twee gasten waren zijn wij super netjes bediend door een vlotte aardige jonge vrouw. Een bezoek aan Zalencentrum de Raayberg moet onze gast bijblijven. In het pittoreske centrum van Bergen op Zoom zie je o. Unfortunately I have to admit that this is not getting Frank van der Avert op 15 mei Is this primarily a coffee shop?

Reviewed 27 August Saus is gevestigd aan de boulevard in Bergen op Zoom, met uitzicht over het water bied Saus een unieke ervaring om tot restaurant saus bergen op zoom te komen in een kalmerende omgeving. Bij ons staat kwaliteit en service voorop. Bij Saus lunchen is altijd een feestje. Next to an artificial sandy beach and marina.

Aan de rand van het dorpje Wouw passeer je De Arend , een mooie korenmolen uit

Contactgegevens

The staff are very friendly and the food is tasty but basic-plus. Ik heb voor de tweede keer de carpaccio op en hij was nog lekkerder als de eerste keer!

Geleidelijk fiets je de Brabantse Wal op. Hotels in de buurt ». Reviewed 21 July via mobile. Je hoeft daarna niet lang te wachten op de volgende gangen.

  • Taxes, fees not included.php for deals content.
  • Hotels in de buurt ». De verschillende stijlen komen tot uitdrukking in het interieur:

En de uitbreiding van SAUS kon dus niet langer op zich laten wachten. Is this restaurant good for local cuisine. Reviewed 24 April Reviewed 27 August Trudie van loon 5 punten. Share another experience before you go.

Alle gerechten die ik voorbij zag komen zagen er op en top uit.

VOORGERECHTEN

De Raayberg is al acht generaties in handen van een gedreven familie, waar passie voor het vak op de eerste plaats komt. Kortom een zeer leuke, gezellige plek aan het water, zeer goed eten met een top kwaliteit en een vriendelijke ober. Is this a seafood restaurant? We hebben gezien dat er veel aanvraag is voor recepties, borrels, familiediners, babyshowers en zelfs trouwen op locatie.

Dat ligt ten grondslag aan de bouw van dit unieke complex. De ligging van het restaurant is zeer mooi aan de boulevard in Bergen op Zoom, is er voor ieder wat wils. Echter wisten we toen nog niet welke kant we met SAUS op zouden gaan. De kaart is een krantje wat erg origineel is, met uitzicht op het water, want elke locatie heeft haar eigen faciliteiten en specialiteiten? In het pittoreske centrum van Bergen op Zoom zie je o, restaurant saus bergen op zoom.

Wie mogen we bedanken?

Met uitzicht over het water biedt Saus een unieke ervaring om tot rust te komen in een kalmerende omgeving. Het personeel is zeer vriendelijk zo gauw je binnen komt. This restaurant already exists for 2 years but this year they have expanded the restaurant with a lounge bar on the water side.

Onze doelstelling is dat uw bezoek iedere keer een feestje moet zijn. Hoe was je ervaring?

See what travellers are saying: Nederland Nederland Belgi Servi. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Het concept is puur, eten en drinken. Reviewed 1 June Restaurant saus bergen op zoom staff are very friendly and the food is tasty but basic-plus.

SAUS, laat de kwaliteit van het gebodene voor zich spreken in een omgeving waar eenieder zich prettig voelt. Is this a place where you buy ingredients to cook your own food. All of your saved places can be found here in My Trips.

Hoe was je ervaring?

The staff are very friendly and the food is tasty but basic-plus. Is this a place where you pay before receiving your order? Deze route neemt je mee door Bergen op Zoom en omgeving.

Het is hier heerlijk kilometers maken in dit rustige buitengebied. Aan de rand van het dorpje Wouw passeer je De Arendeen mooie korenmolen uit Bij ons staat kwaliteit en service voorop. Bergen op Zoom, The Netherlands.

Andere: