Station den helder boot naar texel

/ 13.03.2019 / Okke

Voor mensen met een beperking is een verrijdbare brug aanwezig. Ook de rit terug van de haven naar het station is gratis.

In Den Helder kun je alleen een retourtje kopen dus als je op Texel bent is de kans groot dat je ervoor betaald hebt om ook terug te kunnen varen. Voeg toe aan uw contactlijst om ons te whatsappen. Deze busjes moet je wel een uur van te voren reserveren. Voor actuele informatie over het openbaar vervoer: Vakantie op de Waddeneilanden.

Op Texel kun je in de veerhaven al een fiets huren. U betaalt uw reis in de Connexxionbus of de Texelhopper per kilometer met de OV-chipkaart.

Openbaar vervoer Per openbaar vervoer Reizigers die per trein naar Texel komen, arriveren in het centrum van Den Helder! Low budget op Vlieland.

Als je je kaartjes online gekocht hebt kun je direct naar de elektronische toegangspoorten. Je kunt natuurlijk ook de auto meenemen naar het eiland. Vakantie op de Waddeneilanden Low budget op Vlieland.

Voor actuele informatie over het openbaar vervoer:
  • De Texelhopper busjes rijden van de eerste tot en met de laatste veerboot. Seizoenen Beleef de seizoenen op Texel.
  • Betalen in de Texelhopperbus kan ook. De prijs voor een kaartje voor de overtocht naar Texel.

Met de bus naar de boot

Bij reservering wordt aangegeven waar uw dichtstbijzijnde opstapplaats is. Je kunt natuurlijk ook de auto meenemen naar het eiland.

In Den Helder kun je alleen een retourtje kopen dus als je op Texel bent is de kans groot dat je ervoor betaald hebt om ook terug te kunnen varen. Met de TX10 en de TX20 kun je met een vissersboot garnalen gaan vangen. Voor het reserveren van een rolstoeltaxi kunt u contact opnemen met:

De afstand tot de veerboot is ca. Openbaar vervoer U kunt met openbaar vervoer naar Texel komen en op het eiland reizen. Vakantie op de Waddeneilanden. Onderweg passeer je ook zeehonden op een zandbank, station den helder boot naar texel. Omdat de bus moet aansluiten op de vertrektijden van de trein wordt van de reizigers verwacht dat zij snel naar de bus lopen en vlot instappen bij een van de 3 geopende deuren! Dorpen Texel heeft 7 gezellige dorpen, bezoek ze allemaal.

Het begin van uw treinreis!

Beleef de seizoenen op Texel. Onze gasten beoordelen de accommodaties van VVV Texel 8,4 uit beoordelingen. In de stationshal bevindt zich een aangepast toilet welke gemakkelijk toegankelijk is voor mensen met een beperking.

Openbaar vervoer Per openbaar vervoer Reizigers die per trein naar Texel komen, arriveren in het centrum van Den Helder.

Betalen in de Texelhopperbus kan ook. Een overtocht duurt ongeveer 20 minuten en is vrij goedkoop. Een kaartje voor de boot terug hoeft u dus niet extra te betalen. Voor meer informatie kijkt u even op: Low budget in Nederland.

De automaat is alleen geschikt voor bankpassen met pin, chip of maestrocard! Er gaat geen trein naar de veerboot naar Texel.

Zon- en feestdagen

Aan boord kun je gratis internetten of gewoon van het uitzicht genieten. Indien men gebruik wil maken van deze service dient men dit uiterlijk 3 uur van tevoren aan te geven via telefoonnummer De boot ligt in de haven van Oudeschild.

De attracties van Terschelling.

Garnalen vangen op het Wad. Vakantie op de Waddeneilanden. De Texelhopper moet je online reserveren. Ook op de dorpen zijn fietsverhuurders. Eilandhoppen van Texel naar Vlieland en Terschelling. Onderweg passeer je ook zeehonden op een zandbank.

De automaat is alleen geschikt voor bankpassen met pin, chip of maestrocard. Ook de rit terug van de haven naar het station is gratis.

De veerhaven van Texel.

Vervoer naar je hotel op Vlieland en Terschelling. Een overtocht duurt ongeveer 20 minuten en is vrij goedkoop. Meer informatie in de folder. De campings op de Waddeneilanden.

Andere: