Gemeente peel en maas afval ophalen

/ 15.03.2019 / Kristi

Dit komt omdat er in Horst aan de Maas veel meer aparte ophaaldagen en afvalstromen zijn dan in andere gemeenten. We realiseren ons dat dit niet overzichtelijk is.

Reageer op deze pagina. De gemeente ledigt uw container. Wilt u die wijzigen? Gemeentehuis Wilhelminaplein 6, Horst Telefoon: Groot materiaal, bijvoorbeeld tuinstoelen, kunt u gratis laten ophalen. Zoek op deze trefwoorden. Wij geven uw postcode en huisnummer door aan de gegevensbeheerders.

Dat hoort in de restafvalzak. We realiseren ons dat dit niet overzichtelijk is. Als ik op de website mijn postcode en huisnummer intyp, krijg ik de melding dat mijn postcode niet gevonden kan worden en dat de gegevens van mijn gemeente nog niet in de database staan.

Subnavigatie Afval Afvalscheiding Persoonlijke afvalkalender Melden niet opgehaald afval of zwerfvuil Meest gestelde vragen afvalkalender en afvalapp Beleid afvalinzameling. De app onthoudt de postcode, gemeente peel en maas afval ophalen.

Als u met uw muis naar beneden scrolt, ziet u ook andere informatie mogelijkheid voor notificaties, mededelingen, tips enzovoort. Plastic plastic tassen plastic folie plastic verpakkingen van bijvoorbeeld vleeswaren, kaas, boter, tubes van tandpasta flacons van wasmiddelen, schoonmaakmiddelen en shampoo plantenpotten Blik metaal drankblikjes conservenblikken spuitbussen metalen deksels van potjes kroonkurken aluminium bakjes schroefdoppen Drankpakken kartonnen verpakkingen van bijvoorbeeld vruchtensap, zuivel melk, yoghurt , gezeefde tomaten, kartonnen flacons van vloeibare wasmiddelen.
  • Dan verschijnt de postcode-informatie met de optie om deze te wijzigen. Americaanseweg 43, Horst  Contact.
  • De data staan steeds in blokken van vijf regels en drie kolommen onder elkaar:

Contactgegevens

Zoeken Zoek op deze trefwoorden. Verpakkingen met inhoud levert u in bij de chemokar. Reageer op deze pagina. Heeft u de juiste app gedownload? Dan kunt u dit bij ons melden. Vaak lukt het alsnog na een paar keer proberen.

De data staan steeds in blokken van vijf regels en drie kolommen onder elkaar: U kunt ook de handige Afvalwijzer app downloaden in uw appstore. Zij checken of uw gegevens juist in het databestand staat, gemeente peel en maas afval ophalen.

De data staan steeds in blokken van vijf regels en drie kolommen onder elkaar:. Op de site zie ik alleen de inzameldagen. De app doet het niet. Gaat er iets mis bij het ophalen van het afval.

Aanbieden afvalcontainer

Daarom werkt het met standaarden. Heeft u de juiste app gedownload? Ook hard plastic zoals speelgoed hoort in de restafvalzak. Daar typt u de nieuwe postcode en het huisnummer in.

Openbare werken Americaanseweg 43, Horst  Contact. Helaas is dat nog niet mogelijk voor deze app! Hoe kan ik inloggen met een nieuwe postcode. Ga naar uw online afvalkalender 2? Zoeken Zoek op deze trefwoorden.

Blik (metaal)

Autobanden Afvalinzamelstation Bouw- en sloopafval en asbest Elektrische apparaten Glas Groente-, fruit-, en tuinafval Grofvuil Klein chemisch afval op lokatie Luiers en incontinentiemateriaal Metaalinzameling Oud papier Plastic, metaal en drankverpakkingen PMD Restafval Textiel en schoenen Tweedehands spullen Persoonlijke afvalkalender Melden niet opgehaald afval of zwerfvuil Meest gestelde vragen afvalkalender en afvalapp Beleid afvalinzameling.

Zoek op deze trefwoorden. Meest gestelde vragen afvalkalender en afvalapp 1.

Via de knop 'menu' linksboven op de pagina kunt u ook een keuze maken? De app onthoudt de postcode. U mag de PMD in een zak in de container aanbieden, gemeente peel en maas afval ophalen.

Dit komt omdat er in Horst aan de Maas veel meer aparte ophaaldagen en afvalstromen zijn dan in andere gemeenten. Groot materiaal, Horst  Contact, bijvoorbeeld tuinstoelen.

Americaanseweg 43, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland 109 and Begrenzingen Lutjebroekerweel. Meest gestelde vragen afvalkalender en afvalapp 1. Zoeken Zoek op deze trefwoorden.

Digitale gemeentegids RSS Sitemap. Op de site zie ik alleen de inzameldagen? Verpakkingen met inhoud levert u in bij de chemokar.

Direct naar de inhoud van de pagina Direct naar het hoofdmenu Direct naar het zoekveld! De data staan steeds in blokken van vijf regels en drie kolommen onder elkaar:. Gn PMD Verpakkingen met inhoud, samengestelde verpakkingen bijvoorbeeld medicijnstrips met aluminium en piepschuim zijn geen PMD, en laat ze er de kat met de poten weer uithalen. Dat is voldoende voor 15 inzameldagen en afvalstromen.

Andere: