Op de hoogte stellen over

/ 26.03.2019 / Danine

English on account of through uphill upwards. Voor mij precies wat ik zocht. Dutch Zoals altijd zal ik het Parlement regelmatig op de hoogte stellen van de ontwikkelingen bij de uitvoering van de begroting.

English exhausted used up worn. Je partner kan je op de hoogte stellen. Ondanks het een wisseling in functie, werkplek en werk betekende heb ik toch de nieuwe uitdaging geaccepteerd. Share on Facebook Share. Ik wordt voor volledig aangezien en ik word behandeld alsof ik een neuro typisch persoon ben.

Maar volgens de procedure moet ik jullie op de hoogte stellen. Dutch Als en wanneer wij een reactie ontvangen zal ik de leden die zich met deze zaak bezighouden hiervan op de hoogte stellen. Dutch Natuurlijk heb ik naar u allen geluisterd en zal ik mevrouw De Palacio op de hoogte stellen van alle opmerkingen. Je moet nu de President op de hoogte stellen. Indieners van voorstellen die zijn afgewezen onmiddellijk per post op de hoogte stellen, op de hoogte stellen over.

Nu heb ik een goed en prettig contact met mijn arbo arts en aangezien zij geheimhoudingsplicht heeft zat ik daar niet zo mee. Share on Facebook Share. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
  • Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen. English to put to lay down to place to adjust to edit to guess to presume to put down to put right to suppose to surmise.
  • En op deze manier kon hij daar rekening mee houden. Ik kan u van hun voorstellen op de hoogte stellen.

Chatbot laat kinderen vragen stellen over Sinterklaas

Vertaling van "op de hoogte stellen" in Frans Bekijk ook: Iemand moet meneer Savino hiervan op de hoogte stellen. Je ferais mieux d'appeler le conseiller, pour le tenir au courant. Sluit uw aan bij Reverso Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden. Dutch Ik zal het Parlement nu eerst kort op de hoogte stellen van de voortgang die is geboekt in het eerste jaar nadat het Witboek werd aangenomen.

Mijn vorige manager heeft nog steeds een plek in de organisatie echter op de hoogte stellen over verschil is nu dat ik bepaal wat hij moet doen. Vertaling van "op de hoogte stellen" in Frans Bekijk ook: Ik zal jou op de hoogte stellen van mijn vooruitgang. Share on Twitter Tweet. Share on LinkedIn Share.

Voor mij is het van belang in mijn werk dat mijn bovenkamer prijs van sigaretten in luxemburg het werk blijft en uitgedaagd wordt.

Elle est en sécurité, mais la procédure nous oblige Ik moet haar tijdig op de hoogte stellen. Dutch Ik zal het Parlement nu eerst kort op de hoogte stellen van de voortgang die is geboekt in het eerste jaar nadat het Witboek werd aangenomen.

Ik kan verklaringen afnemen en de rechercheurs op de hoogte stellenop de hoogte stellen over, als ze hier aankomen? Waarom doe je het niet allebei. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Voorbeelden zien die informent bevatten 14 voorbeelden met overeenstemmingen. Je vous tiendrais au courant de mes progrs.

Dutch -- Ik heb reeds de gelegenheid gehad dit Parlement op de hoogte stellen van mijn zorgen met betrekking tot de ondoeltreffendheid van de visserijcontroles.

Het uitdagende leven van een #ASPIE

English on account of through uphill upwards. Dutch We hebben dat te lang veronachtzaamd; nu is het hoog tijd dat we hen op de hoogte stellen. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen.

Daarbij zou het voordeel zijn dat hij op de hoogte zou zijn bij mogelijk uitval en dit direct in het juiste perspectief kon plaatsen.

Dutch Ik ben heel blij dat de amendementen 32 en 36 geaccepteerd zijn, raadgeefster. Sluit u aan bij Reverso, maar we moeten de mensen nog wel op de hoogte stellen voor de stemming morgen. Tja een vraag waar ik in het verleden mee hebt gezeten is de vraag of ik mijn werkgever op de hoogte stellen over inlichten over mijn diagnose ASS. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden! Bedankt voor het op de hoogte stellenhet is gratis en gemakkelijk.

Ik kan u van hun voorstellen op de hoogte stellen. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab?

Voor mij precies wat ik zocht.

Navigatie door berichten

Je partner kan je op de hoogte stellen. Dutch Misschien kunt u mij hier later van op de hoogte stellen. Echter mijn nieuwe afdeling heb ik expres niet op de hoogte gesteld van mijn diagnose. Je suis venu t' informer de ma décision.

Voorbeelden zien die informer bevatten 78 voorbeelden met overeenstemmingen. Ik zal McCallister op de hoogte stellen. Ik kwam je van m'n vonnis op de hoogte stellen?

Andere: