Oude vetvlek uit kleding halen

/ 24.03.2019 / Süheyla

Dat is bij ons dagelijkse kost. Is het een huishoudzeepje of een gewoon citroenzeepje? Ik heb het zeepje ooit eens gekocht op een make-up party van Mylene is volgens mij ook een belgisch merk.

Heeft ze eens in België gekocht en het heeft ook echt de vorm van een citroentje. Middelen om de vlek te verwijderen zullen beter werken als je ze met de richting mee aanbrengt, in plaats van er dwars overheen. Heel jammer, want sommige dingen zijn maar een paar keer gedragen. Home Thuis Oude vlekken uit kleding krijgen? Luneth woensdag 14 mei

Cookies maken wikiHow beter. Als dat zo is, oude vetvlek uit kleding halen, dan moet je doorgaan met oude vetvlek uit kleding halen behandelen van de vlek. Mylene werd hier boven genoemd maar omdat de link naar een handzeepje gaat twijfel ik of auto spelletjes vrij rijden wel de juiste is Als er tijdens het vlees bakken vet op uw kleding spat dan direct beetje talkpoeder erop en vervolgens de poeder laten zitten en "s-avonds even uitwassen of volgende dag in de wasmachine en weg vlek.

Vetvlekken in kleding haal je eruit door de kleding in een vat met regenwater te hangen en dat 1 nacht lang? Login om een reactie te geven: Zorg er vooral voor dat de vetvlek onder water gedompeld is.

Herhalen tot het papier geen vet meer opneemt. Volg onze socialmediakanalen en je mist er geen een. Alle reacties Link kopieren Quote Rapporteren Bookmark deze post.
  • Daarna natuurlijk wel goed wassen ;.
  • Heel reuzetoevallig ga ik volgende week naar België.

VIVA op social media

Het enige wat je nodig hebt zijn enkele simpele dingen die in vrijwel elk huishouden te vinden zijn. In plaats van afwasmiddel dep je de vlek met wasbenzine.

Helpt ook met oude vlekken. Mariebelletje donderdag 15 mei Als je vet vlekken in je kleding hebt, talkpoeder erop strooien. Door een dergelijk middel zal het leer minder snel olie en vuil opnemen. Werkt minder goed op oude vlekken.

  • Voor de witte was doe ik er altijd een beetje soda bij. Dit poeder werkt bijzonder goed om het vet op te nemen zonder het leer te beschadigen, omdat dit een sterkere absorberende werking heeft dan het leer.
  • Vetvlekken eerst insmeren met een goed afwasmiddel dan in de wasmachine, vetvlekken zijn echt weg. Laat het leer drogen voordat je een nieuwe schoonmaakpoging doet.

Het schuim zal alle vetresten van het oppervlak verwijderen. Ik zet dit soort kledingstukken dus ook wel in een emmertje met vloeibare Ariel. Of is het toch een andere dan een van deze 2. Talkpoeder zuigt het vet uit je kleding daarna als je het gewassen hebt, is het vet weg. Deze kan de vezels van de stof namelijk beschadigen.

Vetvlekken verwijderen uit kleding met afwasmiddel

Of zal ik laten weken in wasmiddel een nachtje? Test het mengsel op een onopvallende plek uit. Rem reiniger werkt heel goed.

Laat het leer volledig drogen voordat je een nieuwe schoonmaakpoging doet. Gebruik een borstel met zachte haren om het poeder weg te borstelen? Deze kan de vezels van de stof namelijk beschadigen. Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, dankzij de schuimrubberen uiteinden? Het is het beste om oude vetvlek uit kleding halen stoffen direct naar een stomerij te brengen.

Smeervlekken verwijderen

Vetvlekken uit kleding verdwijnen perfect door talkpoeder op de vlek te strooien. Vul je gootsteen, een emmer of een andere bak met heet water. Je kunt met dezelfde eenvoudige technieken alle soorten vetvlekken uit kleding verwijderen. Mijn was stinkt na het wassen!

  • Gebruik een borstel met zachte haren om het poeder weg te borstelen.
  • De vlek bedekken met een laag babypoeder even met je vinger goed insmeren vervolgens 24 uur laten liggen, in de wasmachine gewoon wassen zoals je altijd doet en
  • Vetvlekken verwijderen uit kleding kan eenvoudig door afwasmiddel op de vlek te smeren.
  • Breng het afwasmiddel aan.

Ook tijdens het frietbakken wordt er nog wel eens wat gespetterd. Doorweek het leer met het gedistilleerde water? Vet vlekken verwijderen als sneeuw voor de zon met afwasmiddel dreft. Roelfien woensdag 14 oude vetvlek uit kleding halen Laat het leer drogen voordat je een nieuwe schoonmaakpoging doet. Zorg er vooral voor dat de vetvlek onder water gedompeld is. Deze kan de vezels van de stof namelijk beschadigen? Wordt het er niet lichtgroen van.

VIVA nieuwsbrief

Snel reageren is daarom uitgeschakeld. Dat is bij ons dagelijkse kost. Even voordat ik de verkeerde koop: U gaat met de nagelborstel er met kracht over heen en het grootste gedeelte vet is eruit, dan meteen in de wasmachine en u ziet niks meer van de vetvlek.

Er zit altijd meer vet in het leer dan je van voren kunt zien. Lees dit artikel om erachter te komen hoe je zowel nieuwe als oude vetvlekken uit alle soorten kleding kunt verwijderen. Het heeft geholpen Sacha Van Zoest.

Andere: