Vis maken van papier

/ 24.03.2019 / Alannah

Plak dan alles aan elkaar met lijm en geef de flamingo een oog en twee benen in de vorm van oranje stroken papier. Lampion maken — de leukste zelf geknutselde lantaarns voor Sint Maarten.

Vouwen, knippen en plakken; kinderen zijn er gek op.

Degene waar ik het meest trots op ben, is de vis met een buikje van vlechtwerk. Vouw dan je blaadje weer dicht, plak oogjes en tanden op de krokodil en hij is af. En als je zelf een te gek idee hebt, deel dat dan vooral hieronder in de reacties, want dat vind ik super leuk.

Van deze zonnetjes met regenboogstralen kun je alleen maar blij worden! Vouw je blaadje open en vouw de driehoekjes om.

Lady Lemonade gebruikt cookies voor een fijne gebruikservaring. Ik leg je uit hoe, vis maken van papier. Ik hoop dat dit knutselidee je heef genspireerd om zelf ook lekker creatief aan de slag te gaan met de kinderen.

Schaar Lijm Stift Perforator en een touwtje als je er een lampion van wil maken. Lampion maken - de leukste zelf geknutselde lantaarns voor Sint Maarten.

Die vouw je om en om over elkaar heen totdat je bij het uiteinde bent. Knutselen Lampion Sint Maarten Vis. Annemieke Ik ben Annemieke, mama van twee stoere boys Finn 7 en Charlie 4.
  • Op dit hoofd plak je twee ogen, voelsprieten en je tekent er nog een neusje op.
  • Knutselen met wc rollen — 15 leuke ideeën die je kunt maken van toiletrol. Deze slissende slang lust wel een muisje.

10x Knutselen met papier

Een 3D vis knutselen van papier 14 oktober En aan de voorkant en achterkant rijg je een lange strook door de ringen. Vouw je blaadje open en vouw de driehoekjes om.

Nu ben je klaar! Knutselen met papier — 10 toffe maar simpele knutselideeën voor kids. Degene waar ik het meest trots op ben, is de vis met een buikje van vlechtwerk. Dat inspireerde mij bij het maken van deze vis.

Knip een driehoek uit papier en lijm die vast aan het lijf, vis maken van papier, zodat de vis nu ook een staart heeft. Je maakt ze vis maken van papier halve papieren bordjes en een paar houten knijpers die je geel schildert. Degene waar ik het meest trots op ben, zodat er een slinger ontstaat. Je maakt hem door van groene stroken papier ringen te maken aan elkaar, is de vis met een buikje van vlechtwerk.

Kijk wel uit dat hij niet in je vinger bijt. Ik woon samen met mijn knappe vent Niels in Bloemendaal en ben de crea bea van dit blog.

Zonnetjes met regenboog

Dit vind je misschien ook leuk. Je maakt hem door 4 halve A4tjes over de breedte zigzag te vouwen. Lampion maken — de leukste zelf geknutselde lantaarns voor Sint Maarten. Je maakt hem door van groene stroken papier ringen te maken aan elkaar, zodat er een slinger ontstaat.

Knutselen Lampion Sint Maarten Vis. Dat inspireerde mij bij het maken van deze vis. Je hebt nu een rond vissenlijf met aan beide kanten een vin! Vliegtuig vouwen - Zo vouw je d wereldrecordhouder ver vliegen 28 januari Plak de uiteindes aan elkaar. Daar komt iedere week een nieuwe video online, vis maken van papier.

Kijk dan vooral nog even verder bij onze andere knutsel inspiratie. Je kunt de vis dan bijvoorbeeld met een touwtje in je raam hangen of een hele school vissen bij elkaar! Weet je nog hoe je ze vouwt? Ik ben Annemieke, mama van twee stoere boys Finn 7 en Charlie 4. Je maakt de bloemen door in allerlei kleuren rondjes uit te knippen.

  • En hij is super simpel.
  • Dat inspireerde mij bij het maken van deze vis.
  • Vouw je blaadje open en vouw de driehoekjes om.
  • De drie waaiers die hierdoor ontstaan, lijm je ook aan elkaar vast, zodat ze samen 1 grote waaier vormen.

De waaier maak je helemaal rond en het overgebleven vouwwerkje lijm je er in het midden tussen. Kijk eens wat ik nu aan de haak geslagen heb… Een toffe Sint Maarten lampion, vis maken van papier. Die aan de achterkant plak je aan elkaar vast en daar knip je een punt in voor de staart. Een 3D vis knutselen van papier! Ik heb hiervoor een glas omgetrokken! Ik ben best restaurant in terneuzen benieuwd naar jullie creaties!

Schaar Lijm Stift Perforator en een touwtje als je er een lampion van wil maken. Print hem uit vis maken van papier een A4tje en vouw die dan dubbel. De rondjes vouw je dubbel en lijm je als een molentje op een vel papier.

De printversie van Zwaan 1 is er!

Annemieke Ik ben Annemieke, mama van twee stoere boys Finn 7 en Charlie 4. Rupsje Nooitgenoeg blijft tot de verbeelding spreken. De vorm van de vis is er.

Je maakt de bloemen door in allerlei kleuren rondjes uit te knippen. Nou ja… tikken heet dat tegenwoordig. Ik ben altijd benieuwd naar jullie creaties.

Andere: