Chinees de lange muur genemuiden

/ 04.04.2019 / Tyson

Gebeurt nog wel eens door de weeks bij het afhalen dat de bami aangebrand is en het idee wekt dat het opgewarmd is. Vooral de Ti Pan gerechten zijn heerlijk. We waren hier in , en nu weer.

We hadden keus uit allerlei soorten desserts. Het eten is daar goed bij de snackbar. Altijd een vriendelijk gezicht. Ruime tafels en gangpaden.

Vriendelijke bediening en een leuke gastvrouw. We waren hier in , en nu weer. Bij het weggaan nog een pepermuntje

We waren hier inen nu weer. Voor de rest prima restaurant Harrie. Vooral de Ti Pan gerechten zijn heerlijk. Cafetaria De Eekhoorn 8. Bij het dessert kwam een bord met stukjes meloen en kersen op tafel. Vriendelijke en vlotte bediening.

Normaal reed ik hier voor om, maar dta hoeft niet meer. Het maakt dan niet uit of het er druk of rustig is. Lees ook onze privacyverklaring.

Vragen of opmerkingen

Niks mis mee, de prijs is wat hoog voor wat ik elders gewend ben, en bakjes zijn niet erg vol. Super lekker eten en goed geholpen. Maar bij een bezoek aan de familie, hoort ook een bezoek aan Snackbar De Eekhoorn. De gamba's tempura zijn als voorgerecht een aanrader. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Dit geldt voor ons zowel voor restaurant als afhaal menu's.

Ook voor afhalen een aanrader. Toen chinees de lange muur genemuiden mijn loempia waar overigens weinig smaak aan zat bijna op had wou 'm ook niet koud laten worden wouden ze net Adri's loempia serveren. Vriendelijk, goede service en uitzonderlijk lekker eten. Nog nooit geen klachten gehad. Het maakt dan niet uit of het er druk of rustig is. Dit gaat nogal eens mis? Ik kan het in n woord verwoorden nl "heerlijk". Het eten was "te doen", zonder foto of video dus.

Hoe was je ervaring?

Een absolute aanrader als je in de buurt bent. Helemaal niks mis mee. We wouden het hen namelijk niet te moeilijk maken Het eten was "te doen", geen volledige bestelling gekregen.

Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Wij komen hier al wel 20 jaar en niks anders dan lof over dit restaurant en de bediening. Niks mis mee, chinees de lange muur genemuiden, vooral de Tipan gerechten, de prijs friends till the end isaac wat hoog voor wat ik elders gewend ben.

Ook voor afhalen een aanrader? Bij het dessert kwam een bord met stukjes meloen en kersen op tafel.

Informatie over Chinees-Indisch Restaurant 'De Lange Muur' in Genemuiden

Satesaus is super, kippenlever, bami en frikandel speciaal zijn subliem. Er was ruime keus uit verschillende salades, vis en vleessoorten en diverse soorten rijst en broden. Maar toen we vroegen wat voor gerechten die bevatte, werden we niet echt veel wijzer.. De bediening is erg vriendelijk en ze doen er alles aan om je thuis te laten voelen. We hadden vandaag een bruiloft in Genemuiden.

Maar toen we vroegen wat voor gerechten die bevatte, werden we niet echt veel wijzer. Een zeer vriendelijke bediening. Het eten is daar goed bij de snackbar. We komen zeker terug.

Wat een heerlijk patat hebben ze hier, chinees de lange muur genemuiden. Zeer snel geserveerd en het was best druk. Vanavond voor het eerst hier gegeten en ik kan alleen maar zeggen fantastisch!

Plaatsen met restaurants in de buurt van Genemuiden

Weer heerlijk gegeten, de beste tipan van Nederland. E Barneveld 6 punten. Lekkere friet en snacks! Altijd een vriendelijk gezicht.

Patat word steeds minder, milkshake is net melk, a leading content company with prominent and respected film. We hadden keus uit allerlei soorten desserts. En druk was 't er niet hoor.

Andere: