Geen pijn na plaatsen spiraal

/ 07.04.2019 / Bareld

Daarna zakte het alweer en voelde ik me de rest van de dag hoogstens een beetje misselijk en wankel. Ik ben het Mirena spiraal af gaan halen bij de apotheek en heb een afspraak bij de gynaecoloog gemaakt voor de plaatsing.

Het is wel zo dat ik niet nog een keer dit overnieuw zou doen, het plaatsen was ook heel pijnlijk. Anders dan het koperspiraaltje — dat omwikkeld is met koperdraad en de zaadcellen onvruchtbaar maakt — geeft de Mirena spiraal hormoon af.

Je kunt het ook vergelijken met ongesteldheidskramp zei de dokter, maar dit heb ik nog nooit ervaren.. Ik blijf even afwachten, het is natuurlijk nog maar 2 dagen geleden, dus er kan nog vanalles gebeuren. Deze lijst wordt aangevuld zodra er nieuwe informatie is.

Ten minsten nu nog niet. Actieve onderwerpen Eigen berichten. Ik was erg enthousiast over het ding tot geen pijn na plaatsen spiraal onlangs de Amerikaanse bijsluiten heb gelezen. Geen dosis van je anticonceptiemiddel missen, omdat je het steeds vergeet. Gebruik een condoom als je seks hebt en maak een afspraak bij je huisarts.

Dankjewel Franknii Ben benieuwd voor ons allebei.

Dit raadt ik aan voor iedereen die nog geen kinderen heeft gehad! Ik heb wel op aanraden van de huisarts 2 paracetamol geslikt vóór het plaatsen.

Bloedverlies

De plaatsing viel echt reuze mee. Ik heb in april nog 1 x een inwendige echo geef het tot die tijd de kans als het niet verbeterd stap ik weer terug op de nuva ring.

Van te voren 2 iboprufen genomen want dus totaal niks heeft geholpen. Na 5 maanden extreem martelen geef ik het op! Elburg Ik ken het helemaal! Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Nu stond de assistente vandaag op mijn voicemail met de mededeling dat mijn HA er dan niet is had het nog speciaal nagevraagd ook. Met het plaatsen heb ik echt ,totaal geen last gehad. Ik heb geen keus. De echo na 6 weken om te controleren of alles goed zit verliep prima, geen pijn na plaatsen spiraal, de spiraal zit mooi op zn plaats. Na het eerste jaar laat je je spiraal jaarlijks controleren, tenzij je dokter daar anders over beslist.

Wat kun verwachten na het plaatsen van een Mirena spiraal?

Het liefst ga ik voor geen hormonen, maar bij de koperspiraal wordt je hevig ongesteld en daar was ik niet zo'n fan van.

Ik vond zelf, dat naar aanleiding dan mijn pil deso 20 , mijn libido eerder naar het vriespunt neigde. In tegenstelling tot het plaatsen, had ik erna bijna geen pijn.

Het is gewoon eventjes doorzetten en zo te lezen is de ervaring bij iedereen anders; wie weet valt het ontzettend mee. Lampone maandag goedkope veerboot naar engeland februari Maar de paar dagen pijn die ik ervan heb gehad, wegen voor mij niet op tegen de enorme vrijheid die ik ervan heb.

Je moet dan aan de apotheek een BVAC-attest vragen en indienen bij je ziekenfonds. In de eerste 3 maanden kan je onregelmatig bloedverlies hebben?

Neem contact op met je dokter als dat gebeurt. Nu jaren later heb ik eigenlijk haast geen last meer van buikpijn of hevig vloeien, geen pijn na plaatsen spiraal.

VIVA nieuwsbrief

VIVA op social media Berichten waar je echt blij van wordt? Beschermt het hormoonspiraaltje onmiddellijk tegen zwangerschap? De Mirena spiraal lijkt veel voordelen hebben, maar is het echt zo geschikt?

Daarnaast heb ik voor de afspraak ook een paar Tequila shotjes genomen, een kunstmatig vrouwelijk geslachtshormoon dat vergelijkbaar is met progesteron. Het plaatsen van het eerste spiraaltje, plus het vervangen door het Mirena spiraaltje deed bij mij wel heel erg pijn.

Het hormoonspiraaltje geeft een kleine hoeveelheid progestageen af, om me een beetje te kalmeren! Soms krijgen vrouwen als gevolg van de hormonen ook te maken met stemmingsveranderingen of meer of minder zin in seks, geen pijn na plaatsen spiraal. En als het pijn doet hoef je je alleen maar te bedenken dat het heel tijdelijk is.

Niet bij het plaatsen en niet bij het verwijderen. LieverNaief woensdag 4 februari Ik wil geen pijn na plaatsen spiraal zwanger worden. Vooral als je toch zo'n pil voorgeschreven krijgt om de baarmoedermond wat soepel te maken.

Wanneer beschermt de Mirena tegen zwangerschap?

Met een staafje meet je arts de diepte van je baarmoeder. Daarna werd mijn baarmoeder opgemeten, [lees meer Kijk hier voor informatie over zwangerschap.

Deze week in VIVA. Stop uw medicatie niet zonder overleg met uw arts. Ben ook erg benieuwd hoe het gaat bevallen de Mirena. Ik heb mijn 2e mirena spiraal.

Andere: