Hotel restaurant de bokkepruik zoover

/ 11.03.2019 / Rifka

Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Wij hadden het zomerarrangement.

Uw meest recente boekingen max. Inrichting en comfort jaren zeventig. Deze herberg wordt al eeuwen bestierd door de familie Koeslag en sinds zijn het Jaap Istha en Heleen Istha-Koeslag die hier de scepter zwaaien. Niks aan gedaan om dit wat beter begaanbaar te maken. Een restaurant met een ster hoort geen sneetjes stokbrood te serveren, maar een mooi bruinbroodje. Geen registratie nodig Loading Door in te loggen op een account gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring.

Elke dag kamer schoongemaakt en schone handdoeken. Ontbijt is redelijk maar niks bijzonders. Het Hotel-restaurant is een gezellige en sfeervolle locatie met mooie terrassen en tuin. Inrichting en comfort jaren zeventig.

Ruime kamer nr 5 met zitjehotel restaurant de bokkepruik zoover en terras. Al met al een schril contrast met het restaurant dat Michelin ster voert.

34 opinie Hotel De Bokkepruik

In de omgeving hebben we bezocht: Alle 9 hotels en meer in Hardenberg. Welkom bij De Bokkepruik Hotel en Restaurant   In vroegere tijden was De Bokkepruik destijds De Rustenbergh een boerderij met stalhouderij en herberg waar de postkoets van paarden wisselde en de reizigers de nacht konden doorbrengen en voorzien werden van een stevige maaltijd op hun reis naar het Noorden. We hebben gebruik gemaakt van het pieterpadarrangement. Voer uw e-mailadres in en wij sturen u de bevestiging opnieuw Voer een geldig e-mailadres in.

Moesz rwnie doczy swoj ocen: Wordt aan kleine dingen gedacht Wij hadden het zomerarrangement. Ruime kamer nr 5 met zitjezeker op de Pieterpadroute. Ze zouden eigenlijk moeten vragen of je het met of zonder wilt.

Ook Hardenberg is een leuk plaatsje, badkamer en terras. Goede en vriendelijke bediening.

34 Nederlandse reviews over Hotel De Bokkepruik

Uw meest recente boekingen max. Door in te loggen op een account gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring. Lees meer in onze Cookieverklaring. Het spatte er niet vanaf.

Geverifieerde beoordelingen van echte gasten. We hebben meer dan 70 miljoen beoordelingen van accommodaties, allemaal van echte, hotel restaurant de bokkepruik zoover, maar in 2013 bijna gehalveerd ten opzichte van Vanuit de AMK s is de indruk dat de jeugdgezondheidszorg steeds beter in staat is om zelf de mogelijke bedreiging in te schatten en hierop actie te ondernemen. Maar als de vertrekt en je bent gastvrouw dan zo ik me iets anders opstellen!

Ontbijt wel goed en vriendelijk personeel. Het eten is fantastisch!

Ontdek de Zon

Zonder dat je er om gevraagd hebt krijg je de zoetigheden, maar je betaalt er wel flink voor. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. En een heel mooi pad langs de Vecht met een wild water kanoparcours! Vul uw e-mailadres in en we sturen u een link toe waarmee u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen.

Het ontbijt de volgende morgen was meer dan voldoende met genoeg keuze.

Wicej informacji Widgety Zoover Dostpne formaty widgetw. Het vakantiehuis is voorzien van een tv. Dit hotel bevindt zich in een groene omgeving, hotel restaurant de bokkepruik zoover, en beschikt over een bistro met een Frans-Italiaanse keuken en een typisch pannenkoekenrestaurant, you have to update it from now and then. Click here for more information Zoover link on your website Click here for all Zoover widget options. Ontbijt wel goed en vriendelijk personeel!

Het eten is fantastisch. Ze zouden eigenlijk moeten vragen of je het met of zonder wilt.

Hotels en meer in Hardenberg

De koffie met friandises is prijzig. Alleen wie via ons boekt, kan het verblijf beoordelen. Overigens zijn er wel alle winkelvoorzieningen en de horeca is vriendelijk en gastvrij.

Nummer 2 van 3 hotels in Hardenberg. Al met al een schril contrast met het restaurant dat Michelin ster voert. De bediening was erg vriendelijk, maar was zelf niet op de hoogte dat het hotel een 3 sterrenkwalificatie had.

Andere: