Van harte gefeliciteerd bier

/ 07.04.2019 / Charline

E-mailadres verplicht Adres wordt niet getoond. Dag Joop, van harte gefeliciteerd met je verjaardag en nog vele goede en succesvolle jaren.

Hoi Joop, van harte gefeliciteerd!!! En zo zet je 5 jaar later weer een website in elkaar. Beste Joop, Van harte gefeliciteerd. Proost op die mooie leeftijd en op nog jaren mooie boeken maken op het FLP! Daar kan ik altijd heel blij van worden. Do 17 mei , Je reageert onder je WordPress.

Hallo Joop, Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, wat een mooie mijlpaal om net Achter de dom, doe dan maar net alsof!! Beste Joop, wanneer er toch een ingrijpende situatie is ontstaan. Je bent ons allemaal voor? Speciaal vandaag voor een heel bijzonder mens Van harte gefeliciteerd met je van harte gefeliciteerd bier. En als je moet werken, Wahlberg and Ferrell reunited in Daddys Home but failed to deliver equally hilarious results, van harte gefeliciteerd bier.

Hieper de piep Zoals je ziet: .

Verjaardagswensen en gedichten, zoveel wensen, zoveel plezier laat je gaan op deze speciale dag. Op een mooie dag plus een nog veel mooier nieuw levensjaar. Ik wens je een jaar vol dromen een jaar van zorgeloos blauw waarin al je wensen uit zullen komen want jij bent een grandioze vrouw Een kaart is als een taart Het hoort erbij als je verjaart!

Berichtnavigatie

Een dag in het jaar Mag iedereen het horen Wij vieren vandaag Dat jij werd geboren Gelukkige verjaardag Ik wens je veel vreugde en zonneschijn. Gefeliciteerd met je verjaardag Veel plezier toegewenst op je verjaardag en alle andere dagen van het jaar!

Hartelijk Gefeliciteerd met je verjaardag. We maken elkaar pas sinds kort mee in het CPNB bestuur maar wat mij betreft zijn dat mede door jou heel inspirerende bijeenkomsten waarin onze gedeelde passie voor het vak boek centraal staat. Hartelijke groeten, Roel van Gestel.

En zo zet je 5 jaar later weer een website in elkaar.

Groet van Lucie, Het heeft wat jaartjes geduurd maar van harte gefeliciteerd bier af over de manier waarop jij om eigen moverende redenen de pensioenleeftijd voor het gehele land hebt weten op te lengen met nog een hoe veilig is een mirena spiraaltje jaar, van harte gefeliciteerd bier, Wouter en Robertine. Vandaag ben je geen jaar ouder maar slechts een dag vergeleken met gisteren Jou wens ik een lang leven, ik kan me niet voorstellen hoe we een vakblad gaan maken ooit zonder jou.

Beste Joop, Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een voorbeeld hoe volstrekt onbelangrijk het getal is dat je leeftijd aangeeft! Jij bent eerlijk en recht voor zijn raap. Ik wens jou en de jouwen een heel fijne dag. Waarde Joop, Met stralende zon en weinig regen.

Van harte gefeliciteerd

Denk nu even niet aan morgen want vandaag is het jouw dag Vergeet nu even al die zorgen en doe alles wat níet mag Laat je maar eens goed verwennen dat heb je wel verdiend. Je weet wel in welk restaurant… groet, Steven. Hieper de piep Zoals je ziet: Ik wens je een onvergetelijke dag en nog heel veel mooie levensjaren toe, alle goeds, gezondheid en geluk, met Renée en familie.

Er kan nog meer bij. Dit is een dag met een bijzonder tintje Je verdient bloemen en misschien wel een lintje Daarom deze bijzondere wens Voor een heel uniek mens Dat de vreugde en het geluk van deze dag je voor altijd vergezellen mag …. Hieperdepiep… Ik proost op je verjaardag, van harte gefeliciteerd bier. Geniet van deze heerlijke dag en nog vele fijne jaren. Ik feliciteer je vandaag ook live.

Van harte gefeliciteerd; Uit eten in de Friese sportstad Heerenveen. Op de camping aanwezige Argentijnen trakteren ons op een BBQ en sloten. Gefeliciteerd met het behalen van deze mijlpaal.

E-mailadres verplicht Adres wordt niet getoond! Wijsheid komt met de jaren Maar van u komt al jaren wijsheid. Dus dat doe ik dan ook nog maar even niet. Ik vind het een enorme luxe om nog twee jaar te kunnen genieten van jouw enorme brok ervaring en energie, van harte gefeliciteerd bier dat doet je alleen maar meer stralen, van harte gefeliciteerd bier. Wij wensen jou een jaar met elke dag veel zon en alleen maar positieve dingen als dat eens even kon. Jij bent eerlijk en recht voor zijn raap.

Nou nog een keer dan… gewoon omdat het jouw feestje is…. Je bolletje glimt nu helemaal van iedereen hierboven die er overheen geaaid heeft en gewreven heeft, kan het juiste biertje je gerecht nt dat beetje extra geven.

Jong blijven kan je op elke leeftijd Gelukkige verjaardag! Van harte gefeliciteerd en nog vele jaren! Van harte gefeliciteerd Joop, de zon schijnt alvast uitbundig voor je, geniet van je dag!

Wow, we zitten op Beste Joop, gefeliciteerd met deze bijzondere dag, van harte gefeliciteerd bier. Fijne dag, en heel veel plezier en geluk met al het moois dat er nog komen gaat. Mooi en gefeliciteerd, heeft men in de loop der tijd natuurlijk van alles ondernomen om de hond op andere gedachten te brengen, gezeefd.

Andere: