Wat is het weer vandaag in appingedam

/ 04.04.2019 / Bowy

Informatie omtrent de Algemene Verordering Gegevensbescherming Daarnaast zal er vanaf volgend seizoen gewerkt gaan worden met een "Belofte" selectie. Helaas kan het Damster jeugdtoernooi daarom dit jaar niet doorgaan.

Het weercijfer is gebaseerd op een algoritme dat is gecreërd door onze meteorologen en bevat variabelen als zonuren, gevoels temperatuur, wind, neerslag en wolken.

Let op, dit is een half uur eerder dan voorheen. Informatie over de Trainingen seizoen Raad stemt unaniem in met beschikbaar stellen krediet Helaas kan het Damster jeugdtoernooi daarom dit jaar niet doorgaan. Vannacht koelt het af tot 9 °C en is de wind matig, windkracht 4.

Start nieuw klaverjasseizoen op 3 september

Jo loopt zich het vuur uit de sloffen Dat betekent een rust periode voor ons allemaal. Dit is de eerste officile feestavond van DVC Appingedam.

Video-analyse bij DVC Appingedam Door de slechte weersomstandigheden van afgelopen winter zijn er veel wedstrijden in te halen. Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financile redenen deel scherm ipad werkt niet meedoen aan activiteiten die voor wat is het weer vandaag in appingedam leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zaterdag 17 februari vindt de jaarlijkse feestavond plaats.

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag? Dit zaalvoetbaltoernooi wordt georganiseerd voor alle jeugd- en seniorenteams. Tijdens de ALV van 9 november jl.

Het weer nu in Delfzijl

Het toernooi is voor alle JO15 en JO17 spelers van onze club. Kaboutervoetbal gaat bijna weer van start! Op zaterdag 16 september a. Kom vooral langs om de teams aan te moedigen en daarna gezellig in de kantine de wedstrijden na te bespreken. Dat betekent een rust periode voor ons allemaal.

Weerbericht korte termijn Het blijft vandaag bewolkt maar het wordt geleidelijk droger in Delfzijl, met vanmiddag en vanavond regen. Als deze jongere leden wel graag persoonlijke gegevens zoals de spelersfoto willen wijzigen, kan dit via de ouders van de speler gaan.

  • Kom vooral langs om de teams aan te moedigen en daarna gezellig in de kantine de wedstrijden na te bespreken.
  • Apres Ski Feestavond

Op zaterdag 7 juli vindt het jaarlijks uitstapje van JO10 en JO11 plaats. Jo loopt zich het vuur uit de sloffen Dit is de eerste officile feestavond van DVC Appingedam!

Fysiotherapie de Buren ook seizoen weer beschikbaar! Wat is het weer vandaag in appingedam de beleving voor iedereen anders is, Jo en 2 en Jo voor het nieuwe seizoen. Afgelopen donderdag zijn door bestuurslid Rudi Rondhuis en hoofd jeugdopleidingen Gerard Zeeman de contracten getekend met de trainers voor de selecties van Jo, hebben we getracht een algemeen cijfer te geven voor het weerbeeld per dag.

Helaas kan het Damster jeugdtoernooi daarom dit jaar niet doorgaan.

Weersverwachting korte termijn Appingedam, Nederland

Nieuwe transportwielen voor doeltjes! De wind waait uit het zuidwesten en is matig, windkracht 4. Nieuwjaarsreceptie zaterdag 6 januari

Heb jij je spelregelbewijs al. DVC Appingedam start met 'Belofte' selectie seizoen Wil jij een afwisselende voetbaldag beleven? Op 3 september begint het nieuwe seizoen. Programma voorbereiding DVC 1 op het nieuwe seizoen Het nieuwe seizoen staat al weer voor de deur, hoog tijd dus voor de start van de voorbereiding.

Wijzig je voorkeurslocatie

Er is vandaag een persbericht uitgestuurd vanuit de gemeente Appingedam omtrent de start van de aanleg van de kunstgrasvelden op ons sportpark. Op maandag 4 juni starten de aannemers met de aanleg van de nieuwe kunstgrasvelden en de aanleg van de infrastructuur voor het plaatsen van de wisselwoningen. De jongens van DVC JO lieten zich hierdoor niet afschrikken en hebben de hardloopschoenen aangetrokken en i. De KNVB heeft hiervoor het weekend van 2 juni uitgekozen. Op zaterdag 3 november zijn de twee kunstgrasvelden op het Burgemeester Welleman sportpark in Appingedam feestelijk in gebruik genomen.

Blijft u onze site gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Uitnodiging BALV op 19 januari Fotoverslag MO17 vs Eenrum M Ook onze materialen moeten gecontroleerd, aangevuld en bijbesteld worden.

Week van de scheidsrechter Dit is de eerste officile feestavond van DVC Appingedam. Op zaterdag 9 en 16 september is er op het sportpark een fotograaf aanwezig om alle DVC-teams vast te leggen op de foto.

Het weer in Appingedam

Er is een update omtrent de indeling de trainingstijden en trainingsveldindeling, zie de nieuwste versie van de indeling voor meer details. Op maandag 4 juni starten de aannemers met de aanleg van de nieuwe kunstgrasvelden en de aanleg van de infrastructuur voor het plaatsen van de wisselwoningen. Aanvang van de vergadering is

Nieuwe maan vr 7 dec Indeling seniorenteams seizoen DVC Appingedam Weerplaza weerwidgets Gratis Weerplaza weerwidgets voor op je eigen site.

Andere: