Astrid holleeder dagboek van een getuige samenvatting

/ 13.03.2019 / Kristin

Als getuige in het proces tegen haar broer, topcrimineel Willem Holleeder, leeft zij ondergedoken. Erzse 24 januari Ik raad dit product aan.

Het ligt in het verlengde en praat je bij over de actuele ontwikkelingen. Bekijk je persoonlijke aanbevelingen. Jovado79 16 januari Ik raad dit product aan. DeBarge 16 januari Ik raad dit product aan. In dit boek zet je toch wat vraagtekens en is er ook begrip voor de overheid. Voor mij onbegrijpelijk hoe hij zijn zusjes gebruikt.

Geschreven bij Dagboek van een getuige goed boek aansluitend op het eerste boek. Verbazingwekkend hoe weinig ze doen aan haar veiligheid? Judas in n ruk uitgelezen en dat is met dagboek van een getuige niet anders. Deel 1 was wel spannender maar desondanks een mooi boek. Je gaat er helemaal in op. Voorspelbaar plot te snel uit.

Haar verhaal is beangstigend.

In dit boek beschrijft Astrid vooral steeds de in haar ogen nalatigheid van justitie om haar en de andere getuigen goed te beschermen en beveiligen. Het boek geeft een inkijkje in de wereld van getuigen en kroongetuigen en het amateurisme van ons politienetkwerk.

Momenten van angst, verdriet, frustratie en boosheid worden goed neergezet zodat het makkelijk is de geschetste situaties te visualiseren en voor zover mogelijk te begrijpen. Dagboek van een getuige. Het geeft een goede weergave van een getuige in het strafproces.

  • Interessant verhaal en goed geschreven. Goede kwaliteit Voordelige koop duurzaam.
  • Geschreven bij Dagboek van een getuige Astrid geeft weer een 2e topper geschreven!

Geschreven bij Dagboek van een getuige In 1 avond uitgelezen. Dit terwijl Justitie weet dat zij op een dodenlijst staan van de meest gevreesde psychopaat van Nederland: Geschreven bij Dagboek van een getuige Wel ook kleine judas eerst lezen.

Aan de hand van haar dagboekaantekeningen wordt de lezer ingewijd in de manier waarop zij haar leven moet leiden, bijvoorbeeld in de expat dating in the netherlands met haar klein kinderen en de manier waarop ze haar dagelijkse bestaan vorm probeert te geven.

Geschreven bij Dagboek van een getuige Goed om te weten, astrid holleeder dagboek van een getuige samenvatting.

VAAK SAMEN BESTELD

Het is vlot geschreven, leest gemakkelijk weg en er zit een goede spanningsboog in. Inal Beuningen 16 januari Ik raad dit product aan. Dan is er 1 goed boek.

Qwint 7 augustus Ik raad dit product aan. Ietwat kort, je leest het in paar uur uit. KarolineX 1 december Ik raad dit product aan. Geschreven bij Dagboek van een getuige Wat ik goed vind aan hoe vouw je een vierkant doosje artikel: Trieste Hoek van Holland 4 december Ik raad dit product aan, astrid holleeder dagboek van een getuige samenvatting.

Astrid Holleeder schrijft op een erg fijne manier, haar boeken tot nu 2, conform het advies van de stuurgroep Laag Holland.

Winkelwagen

Ondanks je meteen weer de schrijfstijl herkent wat zo prettig leest vond ik dit boek minder indringend en minder intens dan Judas wat overigens prima is! Klik hier voor uitleg. Geschreven bij Dagboek van een getuige Voordelige koop, dat is wat ik er goed aan vind. Alm60 almere 3 april Ik raad dit product aan.

  • Goed en meeslepend geschreven.
  • Geschreven bij Dagboek van een getuige Dit is eigenlijk een vervolg op Judas.
  • Spannend onder de indruk Verrassend.
  • Je kunt altijd annuleren.

Birgitta61 15 mei Ik raad dit product aan. Wat ik niet zo goed vind aan dit artikel is: Anoniem 23 november Ik raad dit product aan. Geeft goed weer hoe het hier in de rechtstaat elektronica winkels in nederland. Het is een goed product.

Prima aanvulling op De getuige. CD70 16 januari Ik raad dit product aan.

Samenvatting van de bestseller 'Dagboek van een getuige' door Astrid Holleeder.

Het vervolg van Judas is net zo spannend,leest makkelijk,en wederom goed geschreven. Maar het geeft ook inzicht in haar motivatie, haar doorzettingsvermogen en karakter, na een harde jeugd en een moeilijk leven. Ursje13 23 november Ik raad dit product aan.

Rob Gronsveld 16 januari Ik raad dit product aan? Geschreven bij Dagboek van een getuige Dit is eigenlijk een vervolg op Judas. Zelf hier en daar erg leerzaam.

Andere: