Gmail account verwijderen iphone

/ 04.04.2019 / Rabiye

Controleer uw e-mailadres en wachtwoord Als u in de Mail-app wordt gevraagd om een wachtwoord op te geven voor uw e-mailaccount, controleert u of u het juiste wachtwoord gebruikt. Om het verwijderen van de e-mails te voltooien hoeft u dus alleen maar de juiste manier te kiezen.

Als u een POP3-e-mailaccount hebt, kunt u uw e-mail maar op één apparaat tegelijk bekijken.

Beter gezegd, het zorgt ervoor dat er geen kans bestaat dat de bestanden ooit nog worden teruggehaald. Controleer of het apparaat een mobiele  of  wifi -internetverbinding heeft door in Safari een webpagina te openen, bijvoorbeeld www. Om het verwijderen van de e-mails te voltooien hoeft u dus alleen maar de juiste manier te kiezen. Kijk na elke stap of u nog hulp nodig hebt. U kunt ook uw e-mailaccount verwijderen en vervolgens weer toevoegen. Neem contact op met uw e-mailaanbieder of systeembeheerder Neem contact op met uw e-mailaanbieder of kijk op diens statuspagina om te zien of er misschien een serviceonderbreking is.

Dit neemt niet alleen extra ruimte in beslag maar zorgt er ook voor dat de e-mails nog zichtbaar zijn voor mogelijke hackers.

Koen Glazer Op naar Mobiele Manager. Hoe u e-mails permanent van uw iPhone kunt verwijderen leest u hieronder. Raadpleeg  Mail-instellingen opzoeken  voor de aanbevolen gmail account verwijderen iphone voor uw e-mailaccount en controleer of die hetzelfde zijn als wat u op het courgette spaghetti creme fraiche ziet.

U ziet nu de gegevens van de account, zoals de servers voor inkomende en uitgaande e-mail, gmail account verwijderen iphone. Als u nog steeds een foutmelding krijgt over een onjuiste gebruikersnaam of een onjuist wachtwoord, neemt u contact op met uw e-mailaanbieder of uw systeembeheerder?

Verwijder e-mails direct vanuit de E-mail App Normaal verwijderen 2.

Bedankt - laat ons weten hoe we u beter van dienst kunnen zijn. Tik op 'Verwijder account'. Tik op een e-mail in de postbus Uitgaand.
  • Voer uw naam in! Kies het gewenste data-verwijder-niveau.
  • In plaats daarvan zijn ze gearchiveerd.

Als u nog steeds hulp nodig hebt

Als u de instellingen van uw e-mailaccount verwijdert of wijzigt, worden eerder gedownloade e-mails mogelijk van uw iOS-apparaat verwijderd. Controleer uw postbus Uitgaand en probeer de e-mail nogmaals te versturen:. Controleer uw postbus Uitgaand en probeer de e-mail nogmaals te versturen: Tik op 'Verwijder account'. Tik op een e-mail in de postbus Uitgaand. Neem contact op met uw e-mailaanbieder of systeembeheerder Neem contact op met uw e-mailaanbieder of kijk op diens statuspagina om te zien of er misschien een serviceonderbreking is.

Controleer uw postbus Uitgaand en oorontsteking gaat niet over de e-mail nogmaals te versturen:. Lees wat u kunt doen als u met de Mail-app op een iOS-apparaat geen e-mail kunt versturen of ontvangen.

Raadpleeg  Mail-instellingen opzoeken  voor de aanbevolen instellingen voor uw e-mailaccount en controleer of die hetzelfde zijn als wat u op het scherm ziet. Hoe u meerdere e-mails van uw iPhone kunt verwijderen met behulp van de iPhone Data Cleaner is erg makkelijk, het zorgt ervoor dat er geen kans bestaat dat de bestanden ooit nog worden teruggehaald. Neem gmail account verwijderen iphone op met uw e-mailaanbieder of systeembeheerder Neem contact op met uw e-mailaanbieder of kijk op diens statuspagina om te zien of er misschien een serviceonderbreking is.

U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het lekken van priv e-mails van uw baas of uw clinten, gmail account verwijderen iphone, u kunt de stappen hieronder volgen:, gmail account verwijderen iphone.

Oplossing 2: Verwijder je gearchiveerde Gmail Berichten in de Mail applicatie op iPhone

Tik op een e-mail in de postbus Uitgaand. Wanneer u uw e-mailaccount instelt op het apparaat, gebruikt iOS voor de meeste e-mailaanbieders automatisch de juiste accountinstellingen. Controleer uw e-mailadres en wachtwoord Als u in de Mail-app wordt gevraagd om een wachtwoord op te geven voor uw e-mailaccount, controleert u of u het juiste wachtwoord gebruikt.

Als u op een iPhone, iPad of iPod touch geen e-mail kunt versturen of ontvangen Lees wat u kunt doen als u met de Mail-app op een iOS-apparaat geen e-mail kunt versturen of ontvangen. Hoe u meerdere e-mails van uw iPhone kunt verwijderen met behulp van de iPhone Data Cleaner is erg makkelijk, gmail account verwijderen iphone, iPad of iPod touch. E-mailberichten zoeken en ordenen op uw iPhone, u kunt de stappen hieronder volgen:.

Leer Meer Apowersoft Unlimited. Gmail account verwijderen iphone in de linkerbovenhoek van de Mail-app op 'Postbussen'. Als u uw Gmail account hebt gelinkt aan uw iPhone dan kunt u ook deze e-mails zonder computer verwijderen.

De iOS-reservekopieën in iCloud en iTunes bevatten de e-mailinstellingen maar niet de e-mailberichten. Het is natuurlijk voor iedereen makkelijk om e-mails te verwijderen van een mobiele telefoon, maar u moet wel weten dat deze e-mails dan niet voor goed zijn verwijderd.

U kunt gebruikt maken van de standaard Mail applicatie op de iPhone om uw e-mails te verwijderen.

  • Controleer of het e-mailadres van de ontvanger correct is.
  • Ondanks het feit dat deze manier geen derde applicatie vereist moet u de e-mails wel twee keer verwijderen voordat ze permanent verwijderd zijn van uw iPhone.
  • Dit programma verwijderd alle e-mail berichten op uw iPhone in één keer.
  • Wanneer u op verwijderen klikt archiveert u de e-mails.

Gmail account verwijderen iphone contact op met uw e-mailaanbieder. Koen Glazer Op naar Mobiele Manager. Beter gezegd, gmail account verwijderen iphone, het zorgt ervoor dat er geen kans bestaat dat de bestanden ooit nog worden teruggehaald. Ondanks het feit dat deze manier geen derde applicatie vereist moet u de e-mails wel twee keer verwijderen voordat ze permanent verwijderd zijn van uw iPhone. Controleer panna cotta met frambozencoulis het e-mailadres van de ontvanger correct is.

Als u een beginnende iPhone-gebruiker, dan raden wij de professionele iOS data verwijder software aan, omdat het in deze kwestie juist om ANW-zorg gaat. Voer een geldig emailadres in.

Delete Gmail

Controleer uw postbus Uitgaand en probeer de e-mail nogmaals te versturen:. Verwijder een Email vanuit de Mail App op de iPhone U kunt gebruikt maken van de standaard Mail applicatie op de iPhone om uw e-mails te verwijderen. Tik naast 'Account' op uw e-mailadres.

U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het lekken van priv e-mails van uw baas of uw clinten, deze applicatie zorgt ervoor dat al deze bestanden voor altijd verwijderd zullen worden. Als u de e-mails van uw iPhone wilt verwijderen, in het bijzonder Gmail e-mails, gmail account verwijderen iphone, heel goed.

Als u uw Gmail account hebt gelinkt aan uw iPhone dan kunt u ook deze e-mails zonder computer verwijderen.

Andere: