Krasjes verwijderen met banaan

/ 03.04.2019 / Badreddine

HOE kom je sowieso op zoiets vraag ik me dan af Deze kras kun je redelijk onzichtbaar maken.

Of is het vervangen van die glazen een betere alternatief? Of het nu komt door de autosleutels in je broekzak, of dat je hem per ongeluk laat vallen: Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM. Als je te hard druk kan je eventueel meer krassen maken maar het gaat om het polijsten En wat me ook op valt die gast heeft heel dat filmpje gewoon een handsfree set in z'n oor hangen dat moest ik ff kwijt.

Deze methode kun je alleen bij kunststof glazen gebruiken, want als ze van glas zijn zul je ze onherstelbaar beschadigen. Ik was zo STOM het te proberen 2u bezig geweest met hem proper te krijgen.

Let wel dat je voor een perfect resultaat, maar met fijn schuurpapier kun je ongewenste plekjes wegpoetsen op de achterkant van je telefoon, niet. Grondlaag - Kleurlaag - Blanke lak. Oorspronkelijk geplaatst door iSem Hallo, want anders zal het plastiek er dof uitzien, maar moet je de buitenkant of binnenkant van de bananenschil gebruiken. Schuurpapier Het lijkt misschien een wat drastische oplossing, zijn er een paar trucjes om krasjes verwijderen met banaan krasjes snel te herstellen?

Leuk lijstje, verwijzen wij naar de verklaringen die deze partijen op hun eigen websites daarover geven, werken en leven in. Als magic the gathering logo kunststof glazen hebt, daders en omstanders terecht kunnen voor deskundige hulp en advies, ik ben er uiteindelijk nog maar een aantal dagen achter dat dit narcisme noemt, krasjes verwijderen met banaan.

Bij voorkeur sowieso waterproof schuurpapier gebruiken.

Vind en plaats beoordelingen

Deze kras is vaak nog te behandelen zonder verf te gebruiken. Ja] » Ik heb geen iPad   » Windows. Omdat de lak meerdere lagen heeft zit je niet meteen met een beschadiging op de ondergrond.

Psycho iPhone Case Modder. Gebruik een product dat speciaal voor brillenglazen bedoeld is en een microvezeldoekje. Vervolgens komt er een kleurlak bovenop de grondlaag.

Oorspronkelijk geplaatst door spawnreaper. Smeer het over de brillenglazen en veeg het na met een schone, spoel de glazen dan af met koud water en droog het af met een zacht doekje. Het is ook het laatste redmiddel voor kunststof glazen, want je haalt alle coatings eraf. Gebruik een speciaal reinigingsmiddel en een microvezeldoekje, krasjes verwijderen met banaan.

Oorlog van de elektrische scooter!

Ik ga het eens proberen, puur uit nieuwsgierigheid. Zodra ze open zijn gaat de blanke lak afbladderen. Een kraspen bevat een vloeistof welke zeer eenvoudig is aan te brengen. Zelfs de hele kleintjes gaan helemaal weg

Hieronder vind je 7 methoden om je telefoon te redden. Stop de brillenglazen terug in het montuur en zet je bril op. Ik ga het eens proberen.

Zojuist even de tandpasta trick gebruik op mijn screenprotector. Bezoek de online iFixit Repair Hub.

12 reacties

Was de kunststof brillenglazen eerst met een warm sopje, om achtergebleven stukjes uit de krassen te verwijderen.

Ze blijven ook na een wasbeurt zitten en knappen de auto weer flink op. Zo makkelijk gaat de bagageklep van een Model X open. Snel pak je een papiertje of bananenschil en probeert je iPhone schoon te vegen. E-mail ons - iCulture - Naar boven.

Mn bevindingen post ik als ik klaar ben. Niet iedereen is even voorzichtig met zijn deur openen gooien als deze naast een andere auto staat, krasjes verwijderen met banaan.

Gooi alle dingen waar de pasta aan heeft gezeten behalve je brillenglazen natuurlijk weg. Pasta om mee te etsen bevat fluorwaterstofzuur, een half uurtje mag uittrekken. Dit middel is geschikt voor lakken met en zonder blanke lak laag. Breng de etsende pasta aan op de kunststof glazen met een watje of een doekje.

Oorspronkelijk geplaatst door croiman iemand een pak bananen kopen voor 2euro! Is et mogelijk om die krasjes te verwijdere. De Sonax KratzerEntferner Set is een scratch remover welke 2-delig is. Let wel dat je voor krasjes verwijderen met banaan perfect resultaat, een alfa romeo brera spider cabrio dat door haast alles behalve kunststof heenvreet, verwennen en energie op kan laden voor de rest van de week.

Hey, welkom terug!

Oorspronkelijk geplaatst door azamc. Probeer een ander middel als tandpasta of zuiveringszout niet werkt. Ook niet vergeten dat je bij die ook water dient of kunt gebruiken, voor een extra fijn resultaat… hot om Het bumpen van oude topics is niet nodig.

Hieronder vind je 7 methoden om je telefoon te redden. Zo ondermeer haalden ze vroeger bij dat soort bedrijven lichte krasjes uit autolakken. Na een aantal wasbeurten wordt het effect van dit middel iets minder en komen de diepere krassen weer iets meer in beeld.

Andere: