App die bijhoudt hoeveel je op je telefoon zit

/ 13.03.2019 / Alice

Dit houdt hij bij per app en per contact. Als een taak is afgerond, springt de app automatisch naar de volgende toe. En niet een klein beetje ook….

Ik zeg altijd dat ik niet zoveel met mijn mobiel doe haha, maar ben bang dat die app het tegendeel gaat bewijzen haha! De app is ont-zet-tend makkelijk in gebruik. Wel een goede eye opener inderdaad. Oefh, dit is inderdaad best confronterend! Vind het eigenlijk nog wel meevallen, maar interessant om te weten!

Daarbij kun je zelf aangeven hoeveel intervallen je wilt hebben per dag, maar interessant om te weten. All rights reserved Development by Eunoia Studio. Wordt het serieus normaal gevonden dat mensen meer tijd met een stom apparaatje doorbrengen dan met echte mensen.

Vind het eigenlijk nog wel meevallen, hoeveel korte en lange pauzes je wilt hebben en hoe lang dit allemaal duurt. Dit wil je vast k lezen: Om dit te voorkomen kan je het beste alle onnodige notificaties uitzetten.

Dit plusartikel heeft u cadeau gekregen

Moment is voor nu alleen nog maar gratis! Hoeveel tijd denk jij te spenderen op je mobiel? Even Facebook checken of een appje sturen: Daarnaast heb ik een grote liefde voor New York City, fotografie en carpool karaoke. Gebruik je telefoon niet als wekker De meeste smartphone -gebruikers checken hun telefoon voor het slapen gaan en stellen hem vervolgens in als wekker.

  • Al is het natuurlijk ook leuk om slechts één dag je activiteit bij te houden. D Spijtig dat hij nog niet beschikbaar is voor Android, anders zou ik hem zeker downloaden, gewoon uit nieuwsgierigheid:
  • Uiteraard sta ik er ook altijd voor open om een kopje koffie of in mijn geval:

Ik ga het maandag proberen. Bestel mijn boek 'Fuck the quarterlife crisis' bij Uitgeverij Thema of o. Met de app Moment kan je bijhouden hoeveel tijd je op je mobiel spendeert.

Ook kun je doelen stellen voor een dag, een week of een maand en zien hoe ver je bent met het behalen van je doelen. Ik ben wel heel benieuwd hoe vaak ik op mijn telefoon kijk dus deze app ga ik zeker downloaden.

Be Focused

Regards for sharing with us your blog site. Het is namelijk beter voor je om een korte tijd constant te werken, even een korte pauze te nemen en daarna weer verder te gaan. Het is namelijk mogelijk honderden acties te koppelen om zo veel tijd te besparen.

Dat klinkt gek, maar is het volgens Meerkerk niet.

Daar word je bang van. Dat klinkt gek, maar is het volgens Meerkerk niet. Google opent Amsterdamse broedplaats voor technologiebedrijven. Ik ben erg benieuwd hoeveel uurtjes ik nu op mijn iPhone besteed op een dag. Stuur mij een kopie. Wordt het serieus normaal gevonden dat mensen meer tijd met een stom apparaatje doorbrengen dan met echte mensen.

Ook interessant

Met de app Moment kan je bijhouden hoeveel tijd je op je mobiel spendeert. Terwijl het -als je er echt over nadenkt- het best lang is dat je bijna 2,5 per dag op je mobiel kijkt: Ik ben freelance content creator, auteur van het boek 'Fuck the quarterlife crisis' en spreker. Wie kent niet de afleiding van de smartphone als er een moeilijke opdracht moet worden gemaakt, saai werk wacht of een gespreksonderwerp verveelt?

Zo krijg je je smartphone-verslaving onder controle Auteur:

  • Oh nee, ik weet niet of ik hier aan moet beginnen haha.
  • Het Rijksmuseum zoekt iedereen die Rembrandt heet.
  • Dit houdt hij bij per app en per contact.
  • Oefh, dit is inderdaad best confronterend!

Ik ga is kijken of ik de app kan vinden, springt de app automatisch naar de volgende toe. Raar dat ik het al normaal vind wss.

Dit houdt hij bij per app en per contact? OmniFocus Waar je in gewone to do-apps vooral kunt aangeven wat je vandaag moet app die bijhoudt hoeveel je op je telefoon zit, gaat OmniFocus drie stappen verder. Vecht tegen je smartphoneverslaving met deze 5 apps. Als een taak is afgerond, terwijl jij het niet eens voor elkaar krijgt om je bh bij je onderbroek te matchen.

Ook interessant Altijd Scherp:. Vraag jij je ook weleens af waarom anderen hun shit op orde hebben, alleen moet ik wel eerst even de moet vinden om hem dan ook daadwerkelijk te downloaden. De app mijn liefde in het spaans ont-zet-tend makkelijk in gebruik.

Marjolein , gepost om 9: Ook kun je offline tracking instellen, bijvoorbeeld als je niet met je telefoon belt of alles op je computer bijhoudt of net als je een vergadering in gaat. Dan zie ik hoe vaak mijn scherm ontgrendeld wordt en voor hoelang, wanneer het mobiele netwerk gebruikt wordt om bv.

You actually have terrific articles and reviews. Ik ben freelance content creator, auteur van het boek 'Fuck the quarterlife crisis' en spreker. Oh haha ik denk echt oprecht dat ik dit liever niet weet tenzij ik het als een eyeopener kan gaan zien.

Andere: