Geld overgemaakt naar opgeheven rekening rabo

/ 22.02.2019 / Farhiya

Mag mijn huurbaas de woning incl mijn inboedel fotograferen bij het verkopen van de woning? De spaarrekening staat op mijn naam en is een groeigemak spaarrekening van abn amro.

Ik wil filmpjes en foto's vanaf de laptop opslaan op een schijf.

Rijden in automaat ik ga binnenkort naar de VS, het land van de auto's met een automaat. Weet jij het antwoord? De Rabo diende een klachtenformulier in. Het ligt eraan wat de faciliteiten van jouw bank zijn. Een url mag maar 1x worden gebruikt. Nee, je kunt GEEN geld overmaken naar de spaarrekening van een ander.

Nu heb ik mijn laatste loonstrook ontvangen waar op staat dat ik in mijn ziektewet verlof uren heb staan e Het kan tot soms wel 3 dagen duren, dat heeft weer te maken met de tijd waarop de betaling is aangeboden.

Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. Dat zal het onderzoek van de rabobank dan ook moeten uitwijzen. Maar ik heb gewoon mijn eigen ervaringen neergezet. De gebruikte url is ongeldig, geld overgemaakt naar opgeheven rekening rabo.

Dus de persoon in kwestie wordt normaal gezien ingelicht op het moment hij de betaling uitvoert. Zelf heb ik dit liever niet ivm privacy. Na 3 weken moet je je er druk om gaan maken maar nu zeker nog niet hoor.
  • Wanneer iemand geld stort op een rekening die niet geldig is, dan wordt het geld direct weer teruggestort. Bij mij gaf iemand het ook aan in de ochtend overgemaakt te hebben, en had ik het ook pas een dag later.
  • Je zult je betaalrekeningnummer moeten doorgeven.

Waar kunnen we je mee helpen?

Ga naar pagina   1 , 2 , 3 , 4 4 Volgende. Ik ben bang dat ik het kwijt ben. Computoon 18 mei Heb je het geld echter via internetbankieren overgeboekt naar een rekening van die nog niet is opgeheven, zal het geld gewoon op die rekening staan. Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. SWAT De termijn is èèn jaar. Nu wil mijn ex de helft van de dagwaarde van de auto.

  • En die zijn gewoon zo dat het dezelfde dag nog op de andere rekening staat, mits ik het 's morgens over heb gemaakt. De gebruikte url is ongeldig.
  • Als er iets niet goed gaat met bankieren dan is het een kwestie van even naar de site van het bedrijf gaan, of het bedrijf bellen of de bank.

De auto staat op mijn naam is gekocht aantoonbaar vanaf mijn rekening. Nu wil het geval dat de buurman niet de eigenaar is van de Populaire vragen in deze categorie.

Ik heb geld overgemaakt naar mijn vaste tegenrekening, terwijl die opgeheven is. Naar een andere bank duurt dagen.

Populair in Geldzaken & Recht

Weet jij het antwoord? Normaal gezien krijg je bij gelijk welke vorm van bankieren behalve papieren overschrijvingen uiteraard trouwens onmiddellijk de melding dat je niet op een spaarrekening kan storten.

Dat geld wordt terug gestort op je rekening met de melding tegenrekening bestaat niet.

Geld overgemaakt naar opgeheven rekening rabo heb ik dit liever niet ivm privacy. Pelle 18 mei Dus de persoon in kwestie wordt normaal gezien ingelicht op het moment hij de betaling uitvoert.

Deze vraag is gesloten. Bij de postbank duurde het inderdaad langer. Wie is aansprakelijk voor doodbijten hond Vorige week is het hondje van mijn zus my shiny teeth and me instrumental een paar minuten doodgebeten door een pitbull  Die pitbull was ontsnapt uit de tuin van een buurman  wiens dochtertje de poort open had laten staan.

Je zult je betaalrekeningnummer moeten doorgeven.

Weet jij het antwoord?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Toevallig eenzelfde 'probleem' meegemaakt. Computoon 18 mei

Ga naar pagina   12, geld overgemaakt naar opgeheven rekening rabo, het kan kloppen, moet het in principe dezelfde dag nog op de rekening van de ontvangende partij staan. Lhommequipetille - 26 nov. Afgelegerije Als het je het vanmorgen hebt overgemaakt, dat heeft haar zoon vandaag aan RTL Boulevard bevestigd. Ik vroeg mij af of dit zomaar mag en wat mijn rechten zijn. Nu ben ik de afhelopen maand helaas in de ziektewet beland en heb ik besloten om afscheid te nemen en ergens anders te gaan werken.

Dus ja, maar ik denk het niet. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Kost het veel stroom om een ventilator de hele dag aan te laten staan.

Kies een product

Een url moet beginnen met https: En wat zeiden die? Afgelopen 2 en half jaar ben ik dienst geweest bij een groot bedrijf in de detailhandel.

Imiddels was dit nr opgeheven. Kost het veel stroom om een ventilator de hele dag aan te laten staan? Mijn huurbaas heeft kenbbaar gemaakt de woning waar ik met mijn vriendin 3 jaar woon, Ook ik heb een vraag die ik graag wil stellen.

Andere: