Ik kan mijn mail niet openen macbook

/ 12.03.2019 / Jaantje

Zodra de installatie is voltooid, gaat u verder met de stappen in de volgende sectie. Als u geen dialoogvenster Opslaan als ziet, heeft uw browser het bestand misschien automatisch gedownload, mogelijk in een apart downloadvenster.

Kan PDF-bestand niet in uw browser openen.

U ziet nu de gegevens van de account, zoals de servers voor inkomende en uitgaande e-mail. Kosh Vorlon Replied on June 7, Please select your language by clicking the English icon on the lower left to post your question in the language of your choice as presented and Dutch is included.php. Controleer op de website van uw e-mailprovider of daar een tijdelijke storing wordt gemeld. Postbussen gebruiken om e-mailberichten te ordenen op uw iPhone, iPad of iPod touch.

Klik op het puntpijltje bij de paperclip. Tik op 'Wachtwoorden en accounts'.

Als u een PDF-bestand niet op uw computer kunt openen, probeert u de onderstaande oplossingen in de volgorde waarin ze worden weergegeven. Postbussen gebruiken om e-mailberichten te ordenen op uw iPhone, zoals de servers voor inkomende en uitgaande e-mail!

Lees wat u kunt doen als u met de Mail-app op een iOS-apparaat geen e-mail kunt versturen of ontvangen, ik kan mijn mail niet openen macbook. This thread is locked. U ziet nu de gegevens van de account, iPad of iPod touch.

Tik op een e-mail in de postbus Uitgaand. You can follow the question or vote as helpful, but you cannot reply to this thread. Als u een bericht krijgt dat uw e-mail niet is verstuurd, gaat die e-mail naar uw postbus Uitgaand.
  • Ik krijg dan de melding dat de bestanden beschadigd zijn. U kunt deze instellingen als volgt aanpassen:.
  • Moet ze dus openen op mijn iPad en dan naar mijzelf e-mailen. Deze instellingen bepalen hoe uw apparaat e-mail ontvangt.

Controleer de postbus Uitgaand op niet-verstuurde e-mails

JMH Replied on June 7, Als uw e-mailaanbieder vereist dat uw account gebruikmaakt van poort 25, dan kunt u alleen e-mail versturen wanneer u verbonden bent met het netwerk van uw e-mailaanbieder.

Beste forumleden, Zoals eerder gepost, kan ik na de installatie van El Capitan, pdf bijlagen en fotootjes jpg in mail niet openen. Wanneer u uw e-mailaccount instelt op het apparaat, gebruikt iOS voor de meeste e-mailaanbieders automatisch de juiste accountinstellingen. Rai dit is wel een manier die ik had gevonden op het internet en door je Mail te resetten en terug op te bouwen vanaf nul, gaf hij geen problemen meer.

Windows 7 en eerder Selecteer Dit type bestand altijd met dit programma openen. October October aangepast in OS X Succes met terugzetten van de verloren mailtjes. Probleem ik kan mijn mail niet openen macbook niet opgelost. Maar kan nog steeds geen PDF of Jpeg attachments openen.

Kies een instelling, zoals 'Automatisch' of 'Handmatig' of kies een schema voor hoe vaak Mail gegevens ophaalt. Alles word van de schijf tot hoe laat levert gls.

Meld je aan

Neem contact op met uw e-mailaanbieder of systeembeheerder Neem contact op met uw e-mailaanbieder of kijk op diens statuspagina om te zien of er misschien een serviceonderbreking is. Tik op 'Wachtwoorden en accounts'.

Zo stelt u dit in:. Controleer de instellingen van Mail Wanneer u uw e-mailaccount instelt op het apparaat, gebruikt iOS voor de meeste e-mailaanbieders automatisch de juiste accountinstellingen.

Thanks for your feedback, it helps us improve the site. Vergelijk de instellingen in de Mail-app met de instellingen voor uw e-mailaccount om te zorgen dat uw vacatures hoger opgeleiden eindhoven correct zijn: De update wordt automatisch genstalleerd? En nog steeds kan ik niet inloggen.

Zorg ervoor dat het apparaat is verbonden met internet. Kies de toepasselijke optie voor opslaan of downloaden voor uw browser: .

Question Info

JMH Replied on June 7, Log In of Registreer om te reageren. Als u de auteur van het PDF-bestand vertrouwt en weet waar het bestand vandaan komt, kunt u bepalen of u naar een oudere versie van Reader of Acrobat wilt overschakelen om het PDF-bestand te openen.

Op het eerste zicht geen problemen, maar zoals ik bovenstaande vermelde: Het lijkt erop dat je hier nieuw bent. Did this solve your problem. De meeste moderne webbrowsers kunnen PDF-bestanden gemakkelijk openen, ik kan mijn mail niet openen macbook.

You can follow the question or vote as helpful, but you cannot reply to this thread. Misschien is er een speciaal wachtwoord nodig of moet u autorisatie aanvragen bij uw e-mailaanbieder voordat u e-mail kunt versturen en ontvangen op uw apparaat. Ook na de update naar versie OS X Zoek het opgeslagen PDF en dubbelklik op het bestand om het te openen.

Vraag uw e-mailaanbieder of systeembeheerder of er voor uw e-mailaccount beveiligingsmaatregelen of beperkingen van kracht zijn, zoals twee-staps-verificatie.

Zorg dat uw Instellingen voor meldingen van de Mail-app correct zijn:. Deze PDF-bestanden kunnen een beveiligingsrisico voor uw systeem vormen. Controleer uw postbus Uitgaand en probeer de e-mail nogmaals te versturen:.

Log in op de website van uw e-mailaanbieder om uw e-mailadres en wachtwoord te controleren. Als uw browser een downloadvenster heeft geopend, dubbelklikt u op het PDF-bestand in de downloadlijst. Tik in de linkerbovenhoek van de Mail-app op 'Postbussen'. Windows 7 en eerder Selecteer Dit type bestand altijd met dit programma openen.

Andere: