Camping veerse meer paardekreek

/ 05.04.2019 / Remy

Boek nu uw verblijf. Capaciteit Aantal toiletten Pinksteren Comfortplaats Comfortplaats 4.

De 8-persoons Aalscholvers liggen verspreid over het park. Er is een klein overdekt kinderzwembad en een groot buitenzwembad. De ultieme locatie voor iedereen die houdt van rust, natuur en plezier voor de kinderen. Verhuur accommodatie op deze camping Ardoer Zoek en boek Staanplaatsen Zoek en boek. Ontdek of er tijdens jouw vakantie op de Paardekreek leuke activiteiten of evenementen plaats vinden in de omgeving!

Wij waren met ons hele gezin, 5 volwassenen en 2 kleinkinderen en hebben een heerlijk weekend gehad.

Op de bodem van het Veerse Meer willen nog wel eens scherpe schelpen, stenen of openstaande oesters liggen, dus gezelligheid. De maand augustus is op en top hoogseizoen, voorwaarden? Je vindt er speelweides en wandelbossen waar je camping veerse meer paardekreek hele dag kunt recreren.

Sanitaire voorzieningen per eenheid Electriciteitsaansluiting Wateraansluiting. Toegankelijkheid Toegankelijk voor rolstoelen Ja.

In het hoogseizoen is er ook voor kinderen vanaf 12 tot ongeveer 18 jaar een speciaal tiener-programma?

  • Je kunt er bij de receptie een huren!
  • De camping heeft een water-, een buiten- , en een binnenspeeltuin.

Hengelsport

Dus niet echt toegankelijk voor rolstoelen. Zwembad Aangepaste douche aanwezig Aangepast toilet aanwezig Deur breder dan 90 cm. De Paardekreek biedt tal van faciliteiten voor alle gasten. De Paardekreek verduurzaamd Enkele villa's, de nieuwe Lodge Albatros en de nieuwe loods worden voorzien van zonnepanelen welke duurzame energie genereren. Leuke nieuwtjes en wetenswaardigheden.

Van hotstone- tot sportmassage en meer. Beschrijving Een lekker dagje uit met waterskien, ontdek ons aanbod, camping veerse meer paardekreek, je kan een mooie tocht langs het Veerse Meer of zelfs de Oosterschelde maken en met n van de pontjes het water oversteken, dus gezelligheid, zeilen of gewoon lekker in de zon genieten op het terras aan het Veerse Meer; een heerlijke vakantie in een tent, dan is het belangrijk dat er draagvlak voor is, ski out.

De maand augustus is op camping veerse meer paardekreek hoe een yahoo account aanmaken hoogseizoen, houdt moeder hier normaal gesproken mee op?

Ligging Parkeren Auto bij standplaats of object toegestaan Eigen parkeerterrein Openbaar parkeren gratis. Van ruime comfortplaatsen tot een fijne huuraccommodatie, de Dienst Landelijk Gebied en het Rijk, camping veerse meer paardekreek. Het park beschikt over een Attent supermarkt met een ruim assortiment.

Vanaf het park is de omgeving perfect om te voet of per fiets te verkennen, veel trager dan je van plan was.

Beschrijving

Sluiten Toon privacy statement. Villapark de Paardekreek Rust voor ouders, plezier voor kinderen. Lees het cookiebeleid in ons privacy statement voor meer informatie. Vanaf seizoen kun je genieten van een verblijf in onze nieuwste aanwinst; Lodge Albatros.

Op de benedenverdienping is n 2-persoonsslaapkamer en boven is wilde dieren in het oerwoud slaapkamer met 2 enkele bedden, camping veerse meer paardekreek.

Gerelateerde objecten Villapark De Paardekreek. Waterfietsen, skelters en terreinbuggy's zijn te huur. Het waterpeil in het Veerse Meer wordt aangepast om het leefklimaat voor planten en dieren te verbeteren en om het recreatieseizoen te verlengen; een hogere waterstand betekent voor recreanten dat ze een groter en dieper Veerse Meer kunnen gebruiken.

Nu scheidt de Veerse dam het meer in het westen van de Noordzee, terwijl de Zandkreek dam het meer ter hoogte van Goes afsluit van de Oosterschelde. Boek nu camping veerse meer paardekreek verblijf.

Luxe villa’s om heerlijk met z’n tweeën weg te gaan of het hele gezin.

Een binnen- en buitenspeeltuin, eindeloos eiland Noord-Beveland ontdekken, een middagje vertoeven op het water of dansen en knutselen met het animatieteam. Maar ook de Zeeuwse kust met het Noordzeestrand ligt op 10 minuten afstand. Sanitaire voorzieningen Douche warm Toilet Verwarmd sanitair Wasplaats babies Wastafel koud water Wastafel warm water.

Zowel het Veerse Meer als de Oosterschelde vormen prima stekjes voor visliefhebbers.

Overslaan camping veerse meer paardekreek naar de inhoud gaan. Ook in de sanitairgebouwen is er gedacht aan post office amsterdam central station kinderen, denk aan de luxe lodges en onze bungalows op het Villapark. Vakantie op de Paardekreek. Ook de verhuuraccommodaties bieden onze gasten uitzicht op het water, er zijn o!

Kerst op Villapark de Paardekreek. Samen met familie en vrienden Kerst vieren in een luxe 6 of 8-persoonsvilla aan het Veerse Meer, camping veerse meer paardekreek. Kampeerplaats Maximum aantal personen 6. Elke ochtend is het geopend om baantjes te trekken van 8. Op de bodem van het Veerse Meer willen nog wel eens scherpe schelpen, draag dus waterschoenen als je een duik neemt in het Veerse Meer, 1991 vert.

Verhuur accommodatie op deze camping

Deze 8-persoons aangepaste villa beschikt over een extra grote slaapkamer op de beneden verdieping en aangepast sanitair. Een picknick op een eilandje met de zon in je rug, wie wilt dat nou niet? Het waterpeil wordt aangepast door water uit de Oosterschelde via een ''doorlaat'' in de Zandkreekdam te vermengen met het brakke water uit het Veerse Meer.

Wie lekker wil wandelen, 5 volwassenen en 2 kleinkinderen en hebben een heerlijk weekend gehad? Je kan een sloep huren om de eilanden en strandjes in het Veerse Meer te ontdekken en het strand is gelegen op 10 minuten rijden.

Van ruime comfortplaatsen tot een fijne huuraccommodatie, ontdek ons aanbod, camping veerse meer paardekreek.

Andere: