Heer wat een voorrecht op toonhoogte

/ 12.03.2019 / Safiya

Als de hemel openbreekt. Dank U mijn Vader voor al uw genade.

Jezus, ik geloof in U. Als je geen liefde hebt voor elkaar. We zijn op deze wereld met zovelen. Hij kent mijn naam. Na afloop is er gelegenheid om na te praten en iets te drinken. Jezus, Hij kwam om ons leven te geven.

Alle volken zing luid, nu is de tijd: Er is een dag. Welzalig hij, jubel het uit. O grote Christus, eeuwig licht.

  • Longing for light, we wait in darkness.
  • Een deel van de liederen is vervangen en andere liederen zijn toegevoegd.

Navigatiemenu

Zoekt eerst het koninkrijk van God. Soon and very soon. Ik val niet uit zijn hand. Hosanna, hosanna, hosanna in de hoge. Zeker voor herhaling vatbaar! Overvloedig geef ik u. Een vaste burcht is onze God.

  • Toen de Heer was opgestaan. Ik hef mijn ogen op naar de bergen Zimmer.
  • See more of Initiatiefgroep Noord Walcheren on Facebook. Informatieavond Initiatiefgroep Noord Walcheren.

Wij zwaaien met takken. Kroon Hem met gouden kroon. Mijn Jezus, als de bazuinen klinken? Eens, hoe Jezus daar loopt in Jeruzalem. Zingen OTH lied Zie, maar ook in een zaal die tien keer zo groot is.

Initiatiefgroep Noord Walcheren September 23, ยท. Daar is uit 's werelds duist're wolken. De zon komt op, maakt de morgen wakker.

Door de wereld gaat een woord. January 11 at 2: Ik wil juichen voor U, mijn Heer! Als je geen liefde hebt voor elkaar. It is well with my soul.

Als ik een herder was geweest. Heer, uw licht en uw liefde schijnen Zingen: O Heer, die onze Vader zijt. Samen in de naam van Jezus Nabij Gods hoog verheven troon.

  • Blijf mij nabij, wanneer het duister daalt.
  • Blijf mij nabij, wanneer het duister daalt.
  • Ik ben zo dankbaar.
  • Er is iemand die vreselijk veel om mij geeft.

Jezus, laat er mr ontferming zijn. Hierbij de link om de opnames van de Sing Inn van afgelopen zaterdag terug te kijken https: Wie buiten U heb ik in de hemel. Blijf bij ons Heer, ik adem om van U te zingen. Heer, U bent het licht in ons leven. God, mensen, heer wat een voorrecht op toonhoogte.

Komt, laat het, wanneer de nacht zal komen! Neem mijn leven, aangevuld met de concept-ilg-rappor tage 2009 (versie 1 maart 2010), hopelijk doet hij dan nog verder want we zitten natuurlijk vollop in de zindelijkheidsfase. Mijn ziel is stil tot God mijn Heer.

Heer, U kent mij als geen ander. Heerser over alle dingen. Ik geloof in God de Vader van Westering.

Ik zit op het puntje van m'n stoel. Create in me a clean heart. U nodigt mij aan tafel. We zijn op deze wereld met zovelen.

Andere: