Mijn vertrouwen is geschaad engels

/ 13.03.2019 / Amr

Of liever nieuwe woorden leren? Niets is zo goed als sociale contacten om je eraan te herinneren dat de wereld door draait.

Als we iemand vertrouwen hoeven we niet bang te zijn om voor gek te staan en kunnen we vrijuit onze diepste gevoelens delen. Middelzware schofferingen zijn bijvoorbeeld roddel met jou als onderwerp, regelmatig geld lenen maar zelden terugbetalen, of je zonder respect behandelen. Helaas is dit vertrouwen niet voor het eerst geschaad. Voorbeelden zien voor de vertaling nuire 12 voorbeelden met overeenstemmingen. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "vertrouwen" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Dutch Ik hoop dat uiteindelijk niemand het gevoel heeft dat zijn belangen zijn geschaad. Leven in het buitenland Magazine Stage. Sluit uw aan mijn vertrouwen is geschaad engels Reverso Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden.

Cette attitude restrictive de ses services porterait atteinte la prparation de la dfense de la requrante. Maar een toevallige vergissing die totaal niet bij die persoon past kun je misschien wel vergeven.

"geschaad" vertalen - Engels

Galgje Galgje Zin in een spel? Dutch Ik heb er veel vertrouwen in dat wij hier in eerste lezing overeenstemming zullen bereiken. Dutch Maar ook dat geeft nu niet veel vertrouwen in een goede afloop op de korte termijn. Sta weer eens open voor het gevoel dat je maar boft dat je dit allemaal hebt.

Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Voorbeelden zien voor de vertaling porté atteinte 19 voorbeelden met overeenstemmingen. Voorbeelden zien voor de vertaling lésés 18 voorbeelden met overeenstemmingen.

  • Maar je verdient WEL beter!
  • Ga iets doen waar je al je aandacht bij nodig hebt zodat je volledig in het nu leeft — ga met je vrienden naar een vakantiehuisje in de natuur, ga bergbeklimmen en een beetje transpireren, of knoop een mooi gesprek aan met een onbekende.

Of voelde het voortdurend als een belasting en deed jij het zwaarste of misschien wel al het werk. Thanks to mijn vertrouwen is geschaad engels the damage done to my reputation is irreparable. Als je het In dergelijke gevalle echt wilt vergeven is het misschien verstandig professioneel advies te vragen om de relatie te redden!

Ga je altijd met royal suite van der valk soort mensen om - het soort mensen dat jou uiteindelijk kwetst met een enorm dramatische scene?

This created trust in the governments and in the European institutions. Dutch De producent mag immers niet nadelig geschaad worden. Dutch Ik hoop dat de Pakistaanse autoriteiten beseffen dat hun imago ernstig wordt geschaad, mijn vertrouwen is geschaad engels. Dat helpt om de oorzaak van de actuele situatie te achterhalen en kan toekomstige onenigheden voorkomen.

Vertrouwen gedichtjes overzicht

Vertaling van "geschaad" in Frans Bekijk ook: Tu sais, je ne pense pas que quiconque ici veuille être blessé. Begin met je relatie te evalueren. EN to trust to entrust to have confidence in to have faith to have faith in to confide.

Nog meer vertalingen in het Engels-Nederlands woordenboek door bab. Dat is bijzonder ontmoedigend. Probeer het van de positieve kant te bekijken. Brecker should have known exactly how his behavior would have harmed my client.

Had je het gevoel dat er naar je geluisterd werd.

"vertrouwen" vertalen - Engels

Lok je het uit dat mensen jou kwetsen? Vertaling van "geschaad" in Engels Bekijk ook: Als jij iemand vergeeft is dat een kans voor jou om dat weer door te geven.

Voorbeelden zien voor de vertaling lss 18 voorbeelden met overeenstemmingen. Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate? Herinner jezelf eraan dat niet alles verloren is. Il va de soi que les positions de force des blancs ne s'en trouveraient pas affectes. Als het incident is voortgekomen uit onzekerheid van die ander, mijn vertrouwen is geschaad engels, help hem dan met het verwerken van de pijn.

Vous avez des egos froisss et des dgts de proprit. Het slachtoffer van de gebeurtenis wil het verwerken; het slachtoffer wil zwelgen in het verdriet dat die ander heeft veroorzaakt. We can have faith in you, Mr President-in-Office of the Council.

Ook in de database

Als je jezelf regelmatig aan dit simpele feit herinnert kan dat enorm helpen je vertrouwen weer op te bouwen. Ga je altijd met hetzelfde soort mensen om — het soort mensen dat jou uiteindelijk kwetst met een enorm dramatische scene? Als je ervoor kiest in de relatie te blijven zul je deze les goed kunnen gebruiken om ervoor te zorgen dat het niet nog eens gebeurt.

Probeer het van de positieve kant te bekijken.

Neem een poosje afstand van die ander, als je dat nog niet gedaan had. Malheureusement, ce n'est pas la premire fois que cette confiance est branle. Anders wordt het idee van concurrentie zeker geschaad.

Andere: