Nederlandse hangoor dwergkonijn te koop

/ 06.04.2019 / Hanan

Kan ongeveer 1,5kg wegen en zeer zachtaardig van karakter…. Nu zeven weken oud en mogen komende zondag verhuizen.

Informatie De Nederlandse hangoordwerg is een Nederlands konijnenras. Nederlandse hangoor dwerg Nederlandse hangoortjes , ouders aanwezig mama is zwarte satijn ,papa een blauw. Is buiten gewend maar kan ook binnen. Een week   En overal stelde ik veel vragen.

De konijntjes mogen bij mij weg vannaf 7 a 8 weekjes oud. Prijs van een rammetje is vanaf 20…, nederlandse hangoor dwergkonijn te koop. Lieve hangoor dwerg suzie Mandas bunnies. Ik sta garant voor goede en gezonde dieren die de juiste a…. Pups en kittens zijn ontwormd Pups en kittens zijn gevaccineerd en gedentificeerd door een microchip Eigen en erkende fokkerijen Alle wettelijke documenten voorzien.

Nederlandse hangoor dwerg Moeder is madagascar papa blauw.
  • Maar wat is oud als je nog maar 4 mnd bent, en je 7 tot 8 jaar kunt worden. Graag meer inlichtingen over de hangoor dwergkonijntjes te koop Dwergkonijn Het dwergkonijn Brachylagus idahoensis is een Noord-Amerikaans konijn en behoort tot het monotypische geslacht Brachylagus.
  • Overeenkomst voor gegevensgebruik     Cookiebeleid     Gebruiksvoorwaarden     Verkoopsvoorwaarden. Je krijgt overgansvoer mee.

Search result

Als iedereen maar konijntjes wil van 7 of 8 weken,krijgen deze dieren nooit een thuis. In mijn stal is ieder konijntje het waard om ingeent te worden. Een Nederlandse hangoordwerg wegen ongeveer 1,5 kilo maar ook wat zwaardere of lichtere exemplaren komen voor.

Ik sta garant voor goede en gezonde dieren die de juiste a…. Externe partners van eBay kunnen cookies op uw apparaat opslaan en soortgelijke technologieën gebruiken om bepaalde informatie te verzamelen en te verwerken voor het personaliseren, meten en analyseren van advertenties.

Alle dieren worden speciaal gefokt voor gezinnen met kinderen. Zeer geschikt voor tentoonstelling en fok, maar ook heel lief diertje als huisdier. Voornaam Naam E-mailadres   Ik wil de nieuwsbrief ontvangen   Ik wens interessante aanbiedingen van partners van koopjeskrant te ontvangen via e-mail, nederlandse hangoor dwergkonijn te koop.

Prijs van een rammetje is vanaf 20…. Verschillende hangoor dwergkonijnen hangoor konijntjes in verschillende kleuren mannetjes en vrouwtjes Hebben reeds hun vaccinatie gehad.

Fokster van Nederlandse Hangoor Dwergkonijnen

Meer informatie verkrijgbaar in pb. Zo goed als nieuw   0. Deze soort komt voor in zeer droge gebieden van de westelijke VS, in het Grote Bekken, dat aan de westzijde wordt begrensd door het Cascadegebergte en de Sierra Nevada en aan de oostzijde door de Rocky Mountains.

Mijn kinderen kregen van een vriendin een konijntje.

Geboren mei vorig jaar. Dit is een lieve Voedster…. Ontvang de Koopjeskrant nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwigheden van Koopjeskrant. Een week. Daarom hopen we dat er iemand Omschrijving Omschrijving Door gezondheids redenen stop ik nederlandse hangoor dwergkonijn te koop mijn hobby. Mooie ram met goede kop f en pels 18,52x f-predikaat 95p behaald.

De meest hand tamme jongen van Nederland !

Geboren mei vorig jaar. Dit moet ieder jaar herhaald worden. Het is de kleinste haasachtige die in Noord-Amerika voorkomt. Aangeboden sinds Vandaag   0. Wij staan voor u klaar!

  • Zoek ook in Franstalige zoekertjes.
  • Mogen weg vanaf 26 maart ben van belgie retie.
  • Ik kan eventueel tot bij u komen met de voedsters.
  • Vakantieverhuur     Merken en rubrieken in 'Fietsen'.

De bal met 1 zak snoepjes kost 10 euro. Hoeve Marie-Louise verkoopt Nederlandse hangoor konijntjes. Ram met 16 weken laten castereren! Nederlandse hangoor dwergkonijn te koop 15 Mannetje Ook als u konijntje binnen zit heeft het hier kans op.

Veel mensen die er een  kopen komen naderhand er nog een bijhalen omdat ze het toch zielig vinden dat hun konijn zo alleen zit. Topzoekertjes Ook hier staan met uw zoekertje. Op onze vakantiehoeve hebben we nog 2 NHD te koop. De vaccinatiekost komt nog bij de aankoopkost.

Dwergkonijn

Al gauw moest er iets voorzien worden voor huisvesting. Ook leuk als koppel. Hangoor dwergkonijn nu te koop: Verfijn je zoekopdracht Trefwoord.

Ook van deze adverteerder. Skip to content www. Dit konijntje is geboren op 28 september en mag het nest verlaten Geen albino dus geen rode ogen.

Andere: