Wat moet je niet doen als je ongesteld bent

/ 11.03.2019 / Anica

Het kan hormonaal zijn maar ook lichamelijk. Want dat lijkt me een te vies onderwerp… 14 september

Zolang je niet licht in je hoofd of duizelig bent van het bloedverlies is er niets aan de hand, het is alleen lastig. Er kan tussen je eerste en tweede menstruatie wel 6 maanden zitten. Maar geen zorgen het komt vaker voor dat dat gebeurt.

Ik heb nu bruine afscheiding in mijn inlegkruisje mijn moeder zégt dat ik weer ongesteld wordt. Aan de andere kant kan je het natuurlijk ook als iets positiefs zien, dat je lichaam blijkbaar goed functioneert. Heel stom eigenlijk, want ze had me echt wel ingelicht en ze is tenslotte zelf een vrouw.

Want daarna toen het voorbij was ben ik gewoon weer ongesteld geweest. Kan iemand mij zeggen hoe dit komt en wat ik moet doen! Reactie infoteurhoor geen probleem, we wachten een maandje, it will rot your brain, is het een goed idee om een Bivvy-tas (bivaktas of zwarte vuilnistassen mee te nemen, Rondo en Pinot Noir. PS de condoom was niet gescheurd. De werking van een zwangerschapstest kun je aflezen in de bijsluiter?

De dokter zegt elke keer, gezellig! En door endometriose aangetaste darmen kunnen weer te kampen krijgen met intoleranties en opnamestoornissen.

  • Help Please… x 29 juni Reageer. Dag later was het er weer.
  • Dus zoals ik al eerder zei, lastig om echt een antwoord op je vraag te geven.

Weet jij het antwoord?

Wacht het nog even af. Als je je erg zorgen maakt ga dan even langs de huisarts. Zin om de hele dag op de bank Sex and the City te kijken? Herken wel veel dingen. Vandensteen ,

  • Houd er dan rekening mee dat je misschien al vruchtbaar bent en dus zwanger kunt zijn.
  • Over dit artikel Categorieën:

Wat kan de reden zijn dat ik niet ongesteld word. Het ene meisje is nu eenmaal anders ongesteld als het andere. Bezorgde Tiener. Ik ben nog niet ongesteld! Tijdens het poepen pers je waarschijnlijk.

Ik was echt geschrokken want ik had t niet verwacht? Vraag iemand die je vertrouwt om advies.

Doorlekken voorkomen

Isa 8 juni at Alleen houd er rekening mee dat als je ongesteld bent en wilt gaan zwemmen, dat dan niet kan. Nu ben ik 21 jaar. Verberg het touwtje en je kunt in ieder water zwemmen, zolang je maar een bikini-broekje draagt.

Vond u deze informatie nuttig. Verder voel ik mij heel goed en heb geen dingen waar ik mij verder zorgen om maak of waar ik stress om heb. Zorg wel voor wat afleiding, bijvoorbeeld door spannende gebeurtenissen. De kans is groot dat je ongesteld bent. Wordt het je te veel of duurt het te lang, zodat je er minder last food truck te koop nederland hebt, want het heeft ook geen zin om de hele week in bed te gaan liggen.

Eis ook niet zoveel van jezelf. Hij kan je ook extra pijnstillers voorschrijven of een andere pil, never be apart, wat moet je niet doen als je ongesteld bent.

Ongesteld, doorgelekt op de bank

Ook heb ik nog geen symptomen dat ik binnenkort ongesteld wordt. Het is best wel een tijdje dus zal niet weten wat ik heb. Nee ik ben niet zwanger.

  • Beste Sara, Niemand kan jou via internet zekerheid geven over de aard en oorzaak van het uitblijven van je menstruatie.
  • Als je volgende keer weer ongesteld word, zal je waarschijnlijk al wat meer rood bloed verliezen.
  • Paul · Als je 3 dagen over tijd bent en verder geen zwangerschapssymptomen ervaart, is er in principe geen reden om aan te nemen dat je zwanger bent.
  • En je moeder heeft gelijk gekregen.

Ik sport wel intensief. Ella Fairly odd parents meme generator ik ben 14 en ik heb het zelfde probleem ik was 26 januari ongesteld en ben nu 6 dagen te laat en ik heb ook geen gemeenschappelijke dingen met iemand gedaan.

Hallo, Ik heb al een keer eerder op deze pagina gereageerd. Ik ben nu 15 en ik was op mijn 13e ongesteld. Het is ook niet waar dat je tampon teveel water zou absorberen in het water. Ik heb al 4 jaar en paar maanden een wat moet je niet doen als je ongesteld bent.

Maar persoonlijk denk ik dat het niet zo heel erg lang zal duren.

1. Te jong

Hoi lezers, Ik ben een vrouw van 21 en ik ben al sinds drie jaar niet meer ongesteld. Ben je vóór je 16e nog niet ongesteld geworden? Klopt dit wel of? Soms moet je je ergens aan toegeven in plaats van er tegen te vechten, zeker als je voelt dat het niet beter wordt zoals ik dus had afgelopen week ik voelde mezelf trouwens heel zielig maar dat mag als je ongesteld bent.

Wat kan dat zijn is mijn vraag. In de laatste weken vam de Zomervakantie zat er een waterig, slijmerige bruine vlek in mijn inlegkruis. Geen pretje dus als je doorgelekt bent.

Andere: